Honda e:Ny1 och Honda e som kör förbi en vindkraftpark.

Hondas elbilssortiment

Anamma framtiden utan att kompromissa med de egenskaper du älskar med Hondas elbilar. Våra elfordon kombinerar de miljövänliga, innovativa fördelarna med elteknik med de egenskaper som har definierat Hondas bilar i årtionden. Med vår banbrytande designestetik, avancerade teknik och engagemang för säkerhet får du det bästa av två världar – både en Honda och en elbil.

Trekvarts vy framifrån av en Honda e:Ny1 som kör i ett bergigt område.

Varför välja ett elfordon?

Ett elfordon, även känt under förkortningen EV, är ett fordon som drivs helt av el. Elbilar är mer miljövänliga än traditionella bilar och hybrider eftersom de inte använder fossila bränslen när de körs. De har också låga driftskostnader eftersom de har färre rörliga delar att underhålla.

Varför välja en elbil från Honda?

Vy snett framifrån av en Honda e:Ny1 som kör i stadsmiljö.

Större hållbarhet

Upplev fördelarna med utsläppsfri körning med Hondas elbilar. Våra elfordon är idealiska för stadskörning, inte minst då många europeiska städer har infört lågutsläppszoner på senare år.

Vy snett framifrån av en Honda e:Ny1 som kör i stadsmiljö.

Elektrisk körning

Kompromissa inte med körglädjen. En hisnande känsla av omedelbart vridmoment och snabb acceleration, kombinerat med den mjuka och tysta driften från Hondas elektriska drivlina.

Vy snett framifrån av en Honda e:Ny1 som kör i stadsmiljö.

Gränslösa resor

Upplev längre resor på en enda laddning med våra utökade räckviddsmöjligheter. Vi erbjuder olika laddningslösningar: från ett omfattande nätverk offentliga laddstationer till komforten med att ställa in ett laddningsschema via smartphone-appen My Honda+.

Vy snett framifrån av en Honda e:Ny1 som kör i stadsmiljö.

Smart bekvämlighet

Från Hondas elektriska drivlina med batterivattenkylningsteknik till vår skräddarsydda app My Honda+ som ansluter dig till din bil via din smartphone – Hondas elbilar är designade för att förbättra såväl bekvämlighet som upplevelse.

Framsteg inom laddning och täckning

Framsteg inom laddning och täckning har lett till större frihet för Hondas elbilsägare. Oavsett om du är hemma, på språng eller laddar längs vägen, står många laddningsalternativ och tekniker till ditt förfogande.

 
Laddning hemma
Offentlig laddning
Styr laddning med mobilen

Laddningsutrustning

Väggladdare:
Perfekt för laddning över natten, vilket säkerställer att din Honda-elbil alltid är redo att köra.
Kompatibla laddstationer:
Hondas elbilar kan laddas på en mängd olika offentliga stationer för enkel laddning "i farten".
My Honda+:
Fjärrövervaka och styr laddningen av din Honda-elbil.

Avancerade laddningsalternativ

Honda Power Charger:
En valfri hemladdningslösning som erbjuder snabbare laddningstider än vanliga hushållsuttag.
Snabbladdning:
Tack vare batterier med hög kapacitet kan e:Ny1 ladda upp till 10-80 % på cirka 45 minuter*.
Geografisk plats:
Använd My Honda+ för att hitta ditt fordon.

Uppkoppling

Laddningskablar:
Type-3 laddkabel levereras med din e:Ny1 för enkel anslutning till laddbox.
Laddningsfaser:
Hondas elbilar kan använda en- eller trefasladdning, beroende på tillgänglig infrastruktur.
Digital nyckel:
Lås/lås upp och starta din kompatibla Honda via din smartphone med My Honda+.

Med WLTP-protokollen har Honda e en räckvidd på upp till 222 km, och Honda e:Ny1 har en räckvidd på upp till 412 km.
Räckviddspotentialen är färdberoende och kan variera beroende på körstil, väder-/trafikförhållanden och medförd last.

Hondas elfordonupplevelse

Utforska Hondas nuvarande elbilsutbud och upptäck hur vår innovativa drivlineteknologi har resulterat i tillräcklig räckvidd för dagliga pendlingar och imponerande prestanda för alla våra elbilar. Från låga utsläpp till bekväm laddning fortsätter Hondas elbilar att omdefiniera körupplevelsen.

Designestetik

Designestetik

Hondas elbilar kombinerar stilen och funktionaliteten hos traditionella Hondabilar med designaspekter som kompletterar elfordon.

Designestetik

Avancerad teknik

Hondas avancerade teknik är en nyckelkomponent i våra elbilar. Denna inkluderar vårt infotainmentsystem Honda CONNECT och appen My Honda+ som inkluderar funktioner såsom digital nyckel, geopositionering och fjärrstyrd klimatkontroll samt fjärrladdning.

Designestetik

Honda SENSING

Säkerhet är fortfarande högsta prioritet i Hondas elbilar. Honda SENSING, vår banbrytande serie säkerhets- och förarassisterande teknologier, medföljer som standard och håller dig, dina passagerare och andra förare och fotgängare säkra.

1Ekonomi- och utsläppssiffror baserade på WLTP. Hondas batteridrivna elfordon kräver tillgång till elnätet för laddning. Nollutsläpp under körning. Det kan hända att siffrorna för räckvidd vid eldrift inte återspeglar det verkliga körresultatet, som beror på ett antal faktorer som batterinivån vid start av färden, monterade tillbehör (efter registrering), variationer i väder, körstil och fordonets belastning.

2Angivna laddningstider är indikativa och visas endast i jämförelsesyfte samt avser optimala förhållanden, till exempel en temperatur på runt 25°C. De faktiska laddningstiderna kan variera beroende på olika faktorer, bland annat laddningsenhetens och batteriets ålder, typ, skick och laddningskapacitet, startladdning och miljöförhållanden, t.ex. utomhustemperaturen vid användningsstället. Laddningstiderna kan vara längre vid lägre temperaturer och om batteritemperaturen aktiverar skyddsmekanismer.