Varför välja Honda

Här är fyra fördelar med att köra Honda som tjänstebil.

HR-V

1. En trygg och stor tillverkare

Honda är för närvarande den fjärde största fordonstillverkaren i världen. Hondas bilar säljs i 150 länder över hela världen. Med andra ord är det ett bilmärke som väldigt många känner stort förtroende för.

Över hela Europa är vi engagerade i att vara ett företag som samhället vill ska existera.

Vår strävan efter säkerhet inspirerar Hondas innovationer inom produkter, teknologi och utbildning, vilket är anledningen till att vi är fast beslutna att uppnå maximal trafiksäkerhet med Hondas mobilitetsprodukter globalt senast år 2050.

Honda range

2. Mångsidigt modellutbud

En av de främsta fördelarna med Honda-serien är dess stora mångsidighet som gör att den kan täcka alla behov på den professionella marknaden, alltid utrustad med ett avancerat körhjälpssystem som standard. Oavsett om du behöver en stadsbil, en sedanmodell eller en SUV, är våra modeller designade för att erbjuda dig långvariga och pålitliga lösningar.

HR-V

3. Flexibel finansiering

Köper du för personliga eller professionella ändamål? Vårt dedikerade återförsäljarteam stöttar dig i ditt val och erbjuder den finansieringslösning som passar dig bäst.

Honda Jazz

4. Nätverk som lyssnar på dig

Honda för företag ingår i vårt nätverksteam, utbildat för att hantera de olika utmaningar du ställs inför som yrkesman. Oavsett om du är hantverkare, egenföretagare eller vagnparksansvarig står Hondas rådgivare till din tjänst för att ge dig en 100 % personlig upplevelse som är skräddarsydd efter dina behov.

Kontakta oss

Kontakta din återförsäljare för att få reda på hur Honda för företag kan hjälpa just er.

Hitta din närmsta återförsäljare