Privatleasing

Privatleasing innebär att du hyr en ny bil istället för att köpa den. Du bestämmer hyrestid, avtalar körsträckan och betalar en månadshyra. Privatleasing via Honda Financial Services är en enkel, trygg och bekväm paketlösning, där månadskostnaden täcker hyran för bilen och servicekostnader och du får allt samlat på en månadsfaktura. Prata med din återförsäljare för mer information!

Hur fungerar privatleasing?

Kontakta vänligen din Hondaåterförsäljare för att få ett skräddarsytt privatleasingerbjudande. Klicka på länken "Hitta återförsäljare" eller gå till vår onlineportal för att se aktuella erbjudanden och skapa en icke-bindande förfrågan.

Med privatleasing via Honda Financial Services kan du hyra och köra en ny bil utan att betala något i kontantinsats. Din månadshyra styrs av vilken bilmodell du valt, eventuell extrautrustning och hur många mil du angett att du kommer att köra. Månadshyran kan komma att förändras vid eventuella ränteförändringar eller om du kör mer än avtalat.

När avtalstiden är slut lämnar du tillbaka bilen till din återförsäljare och om du vill tecknar du ett nytt hyresavtal för en ny bil.
 

Därför ska du välja privatleasing

  • Kör en helt ny Honda utan att betala något i kontantinsats.
  • Behåll ditt sparande och slipp binda kapital i bilen
  • Ditt kreditutrymme i banken påverkas inte.

Privatleasingskydd
För dig som tar en ny privatleasing hos Honda Financial Services ingår Privatleasingskydd kostnadsfritt i tre månader. Detta gäller alla som uppfyller grundkraven.

Privatleasingskydd är en försäkring som betalar ditt leasingavtal i upp till ett år om du blir sjuk eller arbetslös.
Det är tillfällen då det är skönt att slippa bekymra sig för sitt lån.

Klicka här för att läsa mer om Privatleasingskydd

Finansiering via Honda Financial Services

Honda Financial Services erbjuder olika finansieringsalternativ för din nya eller begagnade Honda, anpassade efter just dina behov. Vi erbjuder leasing och billån till både företag och privatpersoner. Prata med din återförsäljare för att hitta den lösning som passar bäst för dig!

Honda Financial Services är en del av Santander Consumer Bank - en nära finanspartner till Honda-återförsäljare i Sverige. Tillsammans hjälper vi dig att lösa finansieringen av din bil på bästa möjliga sätt.

Läs mer om Honda Financial Services
 

Kontakta Honda Financial Services

Hör gärna av dig till oss på kundservice om du har frågor eller funderingar om din finansiering. Vi har öppet måndag-torsdag kl. 9.00-17.00 och fredag kl. 9.00-16.00. Tfn direkt: 08-559 514 00, FE 302, 171 75 Stockholm Solna