Vårda din Honda

Honda Care+

Överlägset skydd för lack, alufälgar, glas och klädsel.

Vi vet att du vill ha det bästa för din bil - det är därför vi erbjuder Honda Care+ som skyddar lack, alufälg, glas och klädsel så din Honda behåller nybilskick under många år.

Den avancerade formeln för Honda Care+ binder en skyddande yta till lacken som ger överträffad hållbarhet. Den glasliknande keramiska ytan skyddar lacken mot extrema temperaturer och kemiska lösningsmedel. Ännu bättre - ytan stärks faktiskt med åldern! Inget annat fordonslackskydd fungerar på detta sätt.

Honda Care+ stöter bort vätskor och är extremt motståndskraftig mot surt regn, föroreningar, lösningsmedel och vägsalt. Honda Care+ tar bort behovet av tidigare traditionell vaxning eller polymförseglingar, det är bara att tvätta bort smuts och sot regelbundet för att upprätthålla nybilskick.

Honda Care+ appliceras hos din Hondaåterförsäljare och kommer med en 3 års garanti mot lackförsämring. När du säljer din bil kan garantin överföras till nästa ägare och bidra till att höja bilens restvärde. 

Honda vinterdäck och fälgar

Gör dig redo för vintern med Hondas vinterdäck & fälgar

Hondas vinterdäck och fälgar bidrar direkt till din säkerhet och körkomfort. Alla erbjudna fälgar är speciellt utvecklade för Honda. De uppfyller de högsta kvalitetskraven, är tillverkade av högkvalitativa material och passar framför allt perfekt till stilen på bilen som de designats för.

Vinterdäck gör skillnad, även i din plånbok
Tänk även på att vinterdäck ger en minskad risk för bilskador och kan leda till en betydande kostnadsbesparing. Även sommardäcken håller på detta sätt dubbelt så länge. Med Hondas vinterdäckset får du verkligen valuta för pengarna.

Standarddäck är inte optimerade för kalla vintertemperaturer. Under riktiga vinterförhållanden förlorar de mycket av sitt grepp. Använd därför rätt däck för rätt förhållanden.

Varmt rekommenderade
För din bekvämlighet har Honda tagit fram prisvärda vinterdäckset (fälg + tillhörande vinterdäck) som är färdiga att använda. Till varje fälg finns ett eller flera vinterdäck.