Finansiering via Honda Financial Services

Honda Financial Services erbjuder olika finansieringsalternativ för din nya eller begagnade Honda, anpassade efter just dina behov. Vi erbjuder leasing och billån till både företag och privatpersoner. Prata med din återförsäljare för att hitta den lösning som passar bäst för dig, eller klicka på länken "Finansieringsförslag online" nedan.

Honda finans

Så fungerar finansiering med Honda Financial Services

  • Hitta en Honda du gillar
  • Prata med din Honda-återförsäljare och få kreditbesked på plats
  • Din Honda-återförsäljare hjälper dig med allt det praktiska kring finansieringen
  • Ingen vet vad framtiden har att erbjuda, därför är våra billån flexibla. Du kan extraamortera för att få en lägre månadskostnad eller kortare lånetid. Du kan också lösa lånet när du vill, utan krångel eller extra avgifter.

Om Honda Financial Services

Honda Financial Services är en del av Santander Consumer Bank - en nära finanspartner till Honda-återförsäljare i Sverige och i hela Norden. Tillsammans hjälper vi dig att lösa finansieringen av din bil på bästa möjliga sätt.

Santander Consumer Bank är en del i Banco Santander, en av de största bankerna i världen sett till marknadsandelar, med 107 miljoner kunder i över 45 länder. Santander Consumer Bank är en av de ledande aktörerna inom fordonsfinansiering i Europa. Du kan läsa mer på www.santanderconsumer.se.

Kontakta Honda Financial Services

Hör gärna av dig till oss på kundservice om du har frågor eller funderingar om din finansiering. Vi har öppet måndag-torsdag kl. 9.00-17.00 och fredag kl. 9.00-16.00.

Tfn direkt: 08-559 514 00, FE 302, 171 75 Stockholm Solna.

Välkommen!