Välj Honda till företaget

Att välja Honda innebär att välja en bil från den ledande motortillverkaren i världen.  Det betyder även att köra en bil man kan lita på och som dessutom har väldigt låga drifts- och underhållskostnader. Hondas rykte om tillförlitlighet är väl etablerat. Framförallt sätts du som kund alltid i centrum.

Kör en bil i världsklass!

Honda lägger mycket tid på att göra bilar som är riktigt bra, så att din bil kommer att göra dig nöjd från allra första dagen du sätter dig bakom ratten.

Läs om Hondas filosofi

Finansiering som passar dina behov

Honda Financial Services erbjuder finansieringsalternativ anpassade efter just dina behov – lösningar som fungerar för din nya Honda, välj leasing eller billån.

Honda har de bästa verkstäderna och återförsäljarna i Sverige!

Det tycker i alla fall svenska bilägare när de tyckt till i konsumentundersökningen AutoIndex som görs i samarbete med biltidningen Vi Bilägare.

Källa: Vi Bilägare nr 14 2023 och AutoIndex 2023.

Bästa bilverkstäderna Bästa återförsäljarna

Lättillgänglig service och generösa garantier

Honda har ett vältäckande servicenätverk i Sverige. Våra garantier är omfattande och gäller för de första tre åren eller 100 000 km.

Honda range

Våra företagsbilar

Honda har ett brett sortiment med modeller som täcker alla behov du kan tänkas ha, vare sig du driver ett enmansföretag, har en stor bilflotta, behöver smidiga stadsbilar eller modeller i premiumsegmentet.

CR-V Hybrid

Boka en provkörning eller en presentation

Vi kommer gärna ut till ditt företag och presenterar våra fina företagsbilar. Du är också självklart välkommen att boka en provkörning hos en av våra återförsäljare.

Sök efter din närmaste Hondaåterförsäljare i länken nedan.

Kontakta oss

Våra återförsäljare är utbildade för att hantera de olika problem du ställs inför som yrkesman. Oavsett om du är hantverkare, egenföretagare eller vagnparksansvarig står de till din tjänst för att ge dig en 100 % personlig upplevelse som är skräddarsydd efter dina behov.

Kontakta oss