En rad Honda Hybridbilar parkerade framför en byggnad.

Honda-tillbehör

Det finns en mängd olika tillbehörspaket och enskilda tillbehör för att göra din bil mer personlig. Oavsett om det handlar om att skydda din bil, lägga till exklusiva detaljer till exteriören och interiören eller organisera bagageutrymmet, finns det ett val för alla.

Honda bilinteriör med display

Varför ska jag välja original?

De kallas "original" eftersom de är den äkta varan. Det betyder att våra tillbehör passar perfekt och lever upp till bilens höga kvalitetskrav.

Våra tillbehör är utvecklade med bilen och testade på den för att säkerställa att säkerheten ligger högst upp på vår prioriteringslista.

Ladda din elbil eller laddhybrid

Hondabil parkerad under tak

Laddning hemma

Att ladda din elbil hemma är enkelt tack vare Honda Power Charger. Alla är lätta att använda, pålitliga och effektiva. De finns i tre olika modeller som är byggda enligt samma höga standarder som alla Honda-produkter och inkluderar en mängd geniala funktioner som underlättar varje förares liv. Det finns tre modeller tillgängliga, beroende på förarens behov.

Ladda ned broschyren om Honda Power Charger
Hondabil parkerad under tak

Välj rätt laddare...

Honda Power Charger
Erbjuder en laddningskapacitet på upp till 22 kW trefas eller 7,4 kW enfas, för snabbare hemmaladdning.

Honda Power Charger S
Erbjuder smart laddning och integration med smarta hem när den är ansluten till Honda Power Charger S+. Det går även att ställa in användarbehörigheter.

Honda Power Charger S+
Kan kommunicera med flera enheter och erbjuda e-mobilitetslösningar som lokal belastningshantering.

Hondabil parkerad under tak

Offentlig laddning

Även på resande fot kan snabbladdning av din nya elbil inte vara enklare och snabbare. Med hjälp av vår mode 3 laddkabel kan du ladda din elbil från offentliga laddpunkter och privata laddplatser utrustade med typ 2-uttag.

Läs mer om laddning

Honda Power Charger – Nyckelfunktioner

Kvalitetsikon
Kvalitet
Honda Power Charger har genomgått omfattande tester och har hela 3 års garanti. Den är utformad för att vara framtidssäkrad och kan snabbt och enkelt uppdateras, närhelst det behövs.
Säkerhetsikon
Säkerhet
Säkerhet är alltid vår högsta prioritet. Det är därför våra Power Chargers har designats för både utomhus- och inomhusbruk, oavsett väder. För att uppfylla de obligatoriska säkerhetsdirektiven för installation i hemmet krävs endast en jordfelsbrytare av Typ A och inte den dyrare enheten av Typ B
Ikon för ergonomisk design
Ergonomisk design
Honda Power Chargers inkluderar en LED-statusindikator som indikerar aktuellt läge, plus en digital display som visar den energi (kWh) som används. När kabeln är korrekt ansluten låses den på båda sidor för maximal säkerhet.
Laddningsikon
Snabb, pålitlig laddning
Honda Power Charger använder växelströmmen som används i varje hem och låter elbilsägare ladda till 100 % kapacitet på det mest effektiva sättet. Har du dessutom en 32A strömförsörjning blir laddningen ultrasnabb. Den kan användas med en rad olika kablar, och den övervakar temperaturen kontinuerligt och minskar effekten vid behov
Teknikikon för smarta hem
Teknik för smarta hem
Honda Power Charger har utformats för enkel integration med dagens mest populära smarta hemteknologier. Tack vare UDP, Modbus TCP och en ingångsväxlare, kan den enkelt anslutas till tekniken som styr våra hem
Användarbehörighetsikon
Användarbehörighet
Ett kontaktlöst kortsystem (baserat på RFID) tillåter användning av laddaren att begränsas till endast kortinnehavare. Detta innebär extra säkerhet i delade bostadsutrymmen och företag som använder en Honda EV eller plug-in hybrid som ett poolfordon. Maximalt 1024 kort kan användas med en enkel Power Charger S+, medan Power Charger S erbjuder maximalt 20 kort per enhet.
Framåtvänd Honda HR-V parkerad på uppfart.

Bygg din Honda med originaltillbehör

Använd vår interaktiva konfigurator för att skapa din perfekta Honda med tillbehör. Välj din bil, färg, funktioner, tillbehör och mer.

Honda tillbehör: Vanliga frågor

Vilken garantiperiod gäller för Honda originaltillbehör?

Om du köper ett Honda originaltillbehör och får det monterat hos en auktoriserad Honda-återförsäljare är garantin lika lång som Hondas standardbilgaranti:

- Om tillbehöret monteras på ett nytt fordon är garantitiden 3 år eller 100 000 km (beroende på vilket som inträffar först).
- Om tillbehöret eftermonteras är det återstoden av garantitiden upp till 3 år, dock minst 1 år.

 

Vad gör jag om jag har tappat bort min nyckel till ett låsbart originaltillbehör, som en takbox?

Kopiera numret som anges på låset och kontakta din återförsäljare för att beställa en reservnyckel

 

Var kan jag köpa ytterligare RFID-kort om jag vill ansluta flera kort till en laddare?

Ytterligare kort finns i set om 5 som du kan köpa hos din lokala återförsäljare

Fråga din lokala återförsäljare