Närbild av e:Hev-logon
Närbild av e:Hev-logon

VÅR HYBRIDSERIE e:HEV

Vi arbetar för att endast tillverka elektrifierade bilar från och med nu och med varje hybrid vi lanserar, kommer vi ett steg närmare vår elektriska vision om ett koldioxidsnålt samhälle.

Bläddra

Vad gör våra hybrider så speciella?

Batteriikon

Inget anslutningsbehov

Alla våra hybrider laddar sig själva, så det finns inget behov av att ansluta till ett uttag eller planera resor utifrån laddstationer – energin genereras när du kör.

Utsläppsikon

Lägre utsläpp

Hybridfordon hjälper oss att nå det koldioxidsnåla samhälle som vi alltid har drömt om – med låga utsläpp så att alla kan njuta av luften vi andas.

Bränsleikon

Använder mindre bränsle

Den avancerade hybridtekniken, som utvecklats parallellt med våra effektiva bensinmotorer, gör våra hybrider både ekonomiska och roliga att köra.

Lägesikon

Körkänslan

Vår avancerade hybriddrivlina e:HEV är följsam, smidig och effektiv och ger en sömlös körupplevelse som du verkligen kan känna.

Hur fungerar vår hybrid?

Våra avancerade hybrider kombinerar fördelarna hos bensinmotorer med elmotorer. Motorerna arbetar i harmoni och förenar sina krafter sömlöst för att ge jämn effekt och följsam acceleration när du behöver det.

The sum of the parts

Hybridutbud på banan
Hybridutbud på banan

Trekvartsvy framifrån av Honda HR-V Hybrid i en studio

Vår nya SUV-hybrid

Helt nya HR-V kombinerar sportcoupédesign, en rymligare interiör i toppklass och vår innovativa e:HEV-teknik för en energisk körupplevelse. HR-V är ett stort steg mot att uppfylla vår dröm om ett helt elektrifierat modellutbud och en utsläppsfri värld.

 

UPPTÄCK HR-V
Trekvartsvy framifrån av Honda HR-V Hybrid i en studio

Hybridupplevelsen

Honda CR-V, vår största hybrid-SUV, ger en smidig och följsam körning tack vare vår e:HEV-drivlina. Dessutom ger CR-V: s rymlighet, kombinerat med dess distinkta, sportiga design, verklig körglädje för dig och dina passagerare.

UPPTÄCK CR-V
Trekvartsvy framifrån av Honda HR-V Hybrid i en studio

Prestanda du kan känna

Honda Jazz ger en smidig körupplevelse med vår e:HEV-drivlina. Hybriden är smidig och effektiv med en klassledande, rymlig interiör. Den kombinerar mångsidighet med ren körglädje. 

UPPTÄCK HONDA JAZZ
Trekvartsvy framifrån av Honda HR-V Hybrid i en studio

Hybrid fylld med glädje

Precis som Honda Jazz ger drivlinan e:HEV allt det roliga med följsam prestanda. Skillnaden är att Jazz Crosstar – en hybrid med crossover-stil – har sin egen distinkta, robusta personlighet. 

 

 

UPPTÄCK JAZZ CROSSTAR
Trekvartsvy framifrån av en CRV som körs genom en stad.
Trekvartsvy framifrån av en CRV som körs genom en stad.

Så fungerar hybriddriften

Om du vill veta mer om självladdning och laddhybrider och hur de kan bidra till en bättre miljö, klicka på knappen nedan.