Serviceavtal

Honda Service Trygg

Vi strävar alltid efter att erbjuda de bästa produkterna och upplevelserna för våra kunder, därför har vi tagit fram Honda Service Trygg serviceavtal* till ett oslagbart pris som garanterar er att service utförs av Hondautbildade tekniker samt att alla servicedelar, olja och vätskor är Honda original och enligt vår specifikation.

Vad ingår i Honda Service Trygg serviceavtal?

  • Samtliga underhållspunkter som finns, i detalj, beskrivit i bilens service bok och som initieras av servicepåminnelsesystemet i bilen.
  • Allt arbete för planerat underhåll
  • Alla servicedelar, olja & vätskor av planerat underhåll
  • Rostskyddskontroll

Serviceavtalet täcker samtliga servicetillfällen av din Honda i 5 år eller 100.000 km (beroende på vilket som inträffar först) från registreringsdatumet.

*Serviceavtalet kan enbart köpas i samband med nybilsköp och skall tecknas inom en månad efter  bilens köpedatum eller max 1500 km, vilket som kommer först.

Vad ingår inte i Honda Service Trygg serviceavtal?

  • Kostnader för extra underhållsarbete eller justeringar som inte är specificerade i serviceboken.
  • Kostnader för slitagedelar som bromsbelägg, vindrutetorkare, däck…

Vad händer om jag säljer min Honda?

Serviceavtalet är knutet till bilen och överförs till den nya ägaren efter att vår administration fått de nya ägaruppgifterna av dig, dessutom ger serviceavtalet dig ett ökat andrahandsvärde på bilen!

Hur mycket kostar Honda Service Trygg serviceavtal?

Oavsett vilken ny Hybrid modell det är, Jazz, Civic, HR-V, ZR-V eller CR-V kostar Honda Service Trygg 5-års avtal endast 11.200 kr (inklusive moms) och kan betalas som en engångskostnad direkt vid köp eller inkluderas i bilens finanslösning (månadsbetalning).

Du sparar minst 40% på dina servicetillfällen*

* Besparingen är beräknad på skillnaden mellan genomsnittspriset för 5 års individuella service tillfällen mot köp och nyttjandet av Honda Service Trygg serviceavtal. 

För våra elbilsmodeller erbjuder vi motsvarande Honda Service Trygg 5-års avtal för endast 6.900 kr.

För mer info: Kontakta din Honda återförsäljare