Tillbehör

Tillbehörskatalog

Samtliga priser är riktpriser. Monteringskostnad tillkommer. Uttryck din personlighet genom att välja coola och sportiga tillbehör till din Honda. Eller förvandla din bil till ett superpraktiskt transportfordon. Oavsett dina behov och önskemål, erbjuder vi ett mycket stort utbud av tillbehör speciellt framtagna för att passa just din Honda-modell.
Här finns allt från fräcka aluminiumfälgar, smart spoiler för bakluckan, praktisk hållare för surfplatta eller smartphone, schysst stämningsbelysning i blått för fotutrymmet fram, funktionell motorvärmare för att garantera enkla starter på vintermorgnar, dragkrok och takbox för den som behöver kunna lasta mer, till vattentät bagagerumsmatta som har perfekt passform till det utrymme i bilen som kräver mest skydd. Det finns även hela utrustningspaket som ger din bil en mer sofistikerad, dynamisk look.Börja med att välja bilmodell i katalogen nedan, därefter produktgrupp.


Tillbehören kan beställas hos din närmaste Honda-återförsäljare.


Reservation

Uppgifterna i vår tillbehörskatalog kan komma att förändras utan förhandsbesked. Priserna är vägledande och monteringskostnad tillkommer. Kontakta vänligen din Hondaåterförsäljare för att erhålla kompletta priser. Vi reserverar oss för eventuella fel.