Alla SUV-bilar parkerade vid en sjö

Hondas elektrifierade SUV:ar

Utforska Hondas SUV-sortiment, bestående av hybrider, laddhybrider och elbilar som sömlöst förenar praktiska funktioner, rymlighet och imponerande räckvidd. Våra SUV-bilar erbjuder körglädje genom att kombinera kraftfullhet med ett elegant utseende och genomtänkta lösningar som tydliggör vår omsorg om detaljerna. 

Välj din SUV.

Varför ska du välja en SUV?

"Sports Utility Vehicle" eller SUV är lika med rymlig interiör och gott om lastutrymme. Hondas SUV:ar kombinerar kördynamik och bränsleekonomi med hög tekniknivå, vilket gör dem perfekta för jobbpendling, familjeutflykter och utomhusäventyr.

 

Varför ska du köpa en Honda SUV?

Parkerad Honda SUV med öppen bagagelucka

Flexibla förvaringsutrymmen

Med lättillgängliga ISO FIX-beslag (I-SIZE) i hela baksätet och gott om plats för både fram- och bakåtvända barnstolar kan du se till att ditt barn sitter bekvämt och säkert i ZR-V. Om du istället vill ha mer plats för dina saker kan du använda CR-V:s skjutbara baksäten. 

Oavsett om du ger dig iväg på en familjeresa eller transporterar stora föremål ger Hondas SUV:ar den flexibilitet och det utrymme du behöver. Vissa av våra SUV-bilar levereras dessutom med monterade takräcken om du behöver extra bagageutrymme eller vill ta med cyklarna på nästa äventyr.

Parkerad Honda SUV med öppen bagagelucka

Komfort har hög prioritet

Honda gör det där lilla extra för att resan ska vara lika trivsam som slutdestinationen. Oavsett om det handlar om våra kroppsstabiliserande, ergonomiska säten, panoramataken* eller de eleganta interiörerna med lyxig känsla.

Vi har förberett bilarna för kyliga dagar med uppvärmda rattar och säten. När temperaturen går åt andra hållet kan sätena kylas ner så att du alltid reser bekvämt**. Våra ergonomiska säten och intuitiva instrumentbrädor förbättrar körupplevelsen, med smartphone-anslutning som standard.

*Ingår inte som standard
**Finns i utvalda modeller

Parkerad Honda SUV med öppen bagagelucka

Hög utrustningsgrad som standard

Upptäck uppkoppling och underhållning på en helt ny nivå med Hondas intelligenta och dynamiska SUV:ar. Med stora pekskärmar på upp till 15 tum samt Android Auto- och Apple CarPlay-integrering ansluter våra stadsjeepar sömlöst till din telefons appar och funktioner medan du kör.

Tack vare den elmanövrerade bagageluckan lastar du i och ur bilen enkelt och bekvämt.

Parkerad Honda SUV med öppen bagagelucka

Säkerhet som standard

Med Honda SENSING, heltäckande säkerhetsfunktioner för ökad medvetenhet på vägen, reser du säkrare. Funktioner som det proaktiva kollisionsminimerande bromssystemet och den adaptiva farthållaren vid låg hastighet säkerställer en effektiv körning, medan körfältsassistansen ser till att du håller dig i rätt fil. Övervakning av korsande trafik och avkörningsvarningen ger föraren ytterligare hjälp och gör resan ännu säkrare.

 Liten Honda SUV – Helt elektrisk

Utforska Hondas
elbilar

Hondas elbilar är perfekta för stadskörning. Bilarna är sportiga, kraftfulla, pålitliga och otroligt smidiga och låter dig glida runt snabbt och enkelt.

Vanliga frågor och svar

Vilken typ av SUV-bilar tillverkar Honda?

Honda erbjuder ett brett utbud av SUV:ar skräddarsydda för olika preferenser och livsstilar – från populära och kompakta HR-V och sportiga, mellanstora ZR-V med fullhybriddrivlina till den kompakta och helelektriska el-SUV:en e:Ny1 och slutligen vår mest ikoniska stora SUV, CR-V. De kan fås med både fullhybrid- och plug in-drivlina.*

 

Vad är skillnaden mellan 4x4 och fyrhjulsdrift?

4x4 låter föraren växla mellan tvåhjuls- och fyrhjulsdrift, vilket är perfekt för den som kör i varierande terräng. Fyrhjulsdrift (AWD) fördelar däremot automatiskt kraften till de hjul som behöver den mest, vilket säkerställer ett jämnt grepp i olika förhållanden.

Kan hybrid-SUV:ar bogsera?

De flesta hybrid-SUV:ar kan användas för bogsering, även om den kraft som krävs för att dra den extra lasten innebär att bilen sannolikt använder sin konventionella motor snarare än det elektriska batteriet. Hondas nya CR-V laddhybrid* har dock ett "bogserläge" som gör att bilen kan använda och hantera den elektriska batterikraften samtidigt som den drar upp till 1 500 kg.

*Tillgången på modeller kan variera mellan olika marknader

 

*Ekonomi- och utsläppssiffror baseras på WLTP-data. Det kan hända att räckviddssiffrorna inte återspeglar det verkliga körresultatet, som beror på flera olika faktorer, bland annat monterade tillbehör (efter registrering), väderförhållanden, körstil och fordonets last.

**VDA-metoden  

***Angivna laddningstider är indikativa och visas endast i jämförelsesyfte samt avser optimala förhållanden, till exempel en temperatur på runt 25 °C. De faktiska laddningstiderna kan variera beroende på olika faktorer, bland annat laddningsenhetens och batteriets ålder, typ, skick och laddningskapacitet, startladdning och miljöförhållanden, t.ex. utomhustemperaturen vid användningsstället. Laddningstiderna kan vara väsentligt längre i lägre temperaturer och om batteritemperaturen aktiverar skyddsmekanismer.