Bläddra

Varför en SUV?

Varför ger en SUV en annan körupplevelse än en halvkombi eller sedan? Precis som alla Honda-bilar är de byggda med komfort i åtanke. De inger dessutom förtroende med sin upphöjda körställning som ger bra sikt över vägen. SUV står för ”Sports Utility Vehicle”. Både CR-V och HR-V har en rymlig interiör som lätt kan anpassas för att öka användbarheten.

Trekvartsvy framifrån av en CR-V som körs genom stan.

Allt du behöver veta om SUV:ar

I vårt utbud hittar du modeller med framhjulsdrift (2WD) och fyrhjulsdrift (AWD). Framhjulsdrift innebär att du har bättre dragkraft än med bakhjulsdrift. AWD-modellerna av våra SUV:ar har vårt nya intelligenta styrsystem som vid behov ger exakt körning oberoende av hjulen.

Trekvartsvy framifrån av en CR-V som körs genom stan.

Är SUV:ar bra att köra?

Hondas SUV:ar ger en raffinerad, följsam och engagerande körupplevelse. Känslan av trygghet och självförtroende från den upphöjda körställningen där vyn över vägen – och din omgivning – är från en mycket högre nivå. En av fördelarna med att äga och köra en SUV är att det är mycket lättare och bekvämare att komma in i och ut ur fordonet.

Trekvartsvy framifrån av en CR-V som körs genom stan.

Är SUV:ar lätta att parkera?

Den upphöjda körställningen ger bra sikt över hela vägen och kringliggande fordon och hinder. Dessutom har våra Honda SUV:ar många tekniska funktioner som parkeringssensorer och backkameror som är till hjälp i besvärliga situationer.

Trekvartsvy framifrån av en CR-V som körs genom stan.

Hur säkra är SUV:ar?

Våra SUV:ar är utformade för att vara mycket säkra, med både aktiva och passiva säkerhetsfunktioner för förare och passagerare. Liksom alla Honda-bilar har de Honda SENSING – en uppsättning avancerade förarassistanstekniker. Dessutom har CR-V tilldelats högsta betyg, fem stjärnor, vid oberoende tester som har utförts av Euro NCAP.

Vilken SUV är bäst för mig?

SUV-modell
Drivlina
Viktiga funktioner
 
Trekvartsvy framifrån av CR-V

CR-V

e:HEV-hybrid
Stort bagageutrymme, exceptionell lastkapacitet och snygg interiör med Honda SENSING-säkerhetsfunktioner.
Trekvartsvy framifrån av HR-V

HR-V

e:HEV-hybrid
Bränsleeffektiv, sportkupédesign och bäst i klassen, rymlig interiör med Magic Seats-säten.