Honda Jazz och Jazz Crosstar levererar en fullständig hybridupplevelse genom sin unika e:HEV-drivlina med tre lägen. Detta självladdande sortiment är dynamiskt och effektivt och kombinerar responsiva prestanda med en hel del stil.

Välj Honda Jazz – kör Hybrid

Honda Jazz och Jazz Crosstar levererar en fullständig hybridupplevelse genom sin unika e:HEV-drivlina med tre lägen. Detta självladdande sortiment är dynamiskt och effektivt och kombinerar responsiva prestanda med en hel del stil.

Honda Jazz är en fullhybrid. När du trycker på gaspedalen levereras - till skillnad från hos en mild hybrid - dynamisk elektrifierad prestanda.

Självladdande hybrid

Känn skillnaden

Det finns inget bättre än känslan av att köra en Honda-hybrid. Decenniers erfarenhet av hybridmotorer och den tekniska expertisen hos Hondas e:HEV -system innebär att våra fulla hybrider kan köras på tyst elkraft, något en mild hybrid inte kan. Nya Jazz levererar enastående elektrifierad prestanda och verklig bränsleekonomi.

Ikon för bränsleeffektivitet

Inget anslutningsbehov

Honda e:HEV-fullhybrider är självladdande och hämtar sin kraft från förbränningsmotorn och från regenerativ inbromsning. Det finns inget behov av elnät, vilket sparar tid och besvär.

Ikon för 5 års garanti

Effektivare

Jazz levererar upp till 864 km* på en full tank och uppnår koldioxidutsläpp på endast 79-141 (g/km). Dessutom levererar den dessa imponerande siffror utan att offra vare sig komfort eller prestanda. *WLTP-data, Jazz Executive.

Lövikon

Lugn och ro

Energin från batteriet matar inte bara elmotorerna i syfte att leverera spännande prestanda, den sänker även dina driftskostnader och kommer med 5 års/100 000 km garanti som ger dig trygghet.

Eldriften ger en omedelbar acceleration från stillastående genom att använda den energi som finns lagrad i batteriet för att driva elmotorn.

Hybriddriften använder elmotorer tillsammans med bensinmotorn under normala körförhållanden för att ge optimala prestanda och spännande acceleration.

Förbränningsmotorn i Jazz används för att bibehålla en hög hastighet på motorväg, samtidigt som batteriet laddas upp.

Regenerativ bromsning utnyttjar den energi som alstras av elmotorn vid inbromsning för att ladda batteriet.

Ta reda på vad som gör våra hybrider så speciella

UPPTÄCK HYBRID
Man framför Jazz crosstar

Var uppdaterad om hybrider

Klicka på knappen nedan om du vill veta mer om vår e:HEV-hybrid och hur den skiljer sig från en mild hybrid eller ett uppladdningsbart hybridfordon.

Ta en närmare titt

Utsidan

*Utvalda färger visas. Du hittar ett komplett utbud av färgalternativ genom att besöka konfiguratorn eller titta i broschyren.
*Utvalda färger visas. Du hittar ett komplett utbud av färgalternativ genom att besöka konfiguratorn eller titta i broschyren.
  • Taffeta White 0 kr
  • Shining Grey 7 000 kr
  • Crystal Black 8 500 kr
  • Midnight Blue Beam 7 000 kr
  • Platinum White 8 500 kr
  • Premium Crystal Red 8 500 kr
  • Premium Sunlight White 9 000 kr

Inredning

*
*
  • Svart konstläder Standard
  • Grått konstläder Standard

Stil möter prestanda

Hybridprestanda Upptäck hur Honda Jazz e:HEV Hybrid automatiskt växlar mellan körlägen för att leverera optimala prestanda och effektivitet i alla situationer. Det är så smidigt och sömlöst att du inte behöver göra något annat än att njuta av färden.

Teknik och uppkoppling I bilen Honda Jazz kommer med den senaste tekniken och uppkopplingsmöjligheterna i bilen. Integrerat och användarvänligt, allt är designat för bättre uppkoppling och underhållning på varje resa.

Exteriör- och interiördesign Ta en närmare titt på Honda Jazz snygga linjer som löper mjukt från strålkastare till bakljus. Om du fortsätter till den rymliga kupén kommer du att omges av förstklassig kvalitet och säten som är så bekväma att du inte vill lämna dem.

Avancerade säkerhetsfunktioner Jazz är utrustad med säkerhetsfunktionerna i Honda SENSING som standard. Ta en närmare titt på denna avancerade förarassistansteknik som är konstruerad för att hålla dig och dina nära och kära säkra och trygga.

Ha din Jazz nära till hands

Appen My Honda+ ger dig tillgång till en rad tjänster som hjälper dig när du är på resande fot eller inte i närheten av bilen.

Hondas fjärrstyrda lås – lås upp-funktion gör att du kan använda din smartphone istället för en traditionell nyckel för att låsa och låsa upp Honda Jazz

Med Honda Digital Vägassistans får du extra trygghet vart du än åker. Vid en kollision eller ett haveri kontaktar du Vägassistans enkelt via appen.

Om du har glömt var din Jazz står parkerad eftersom du inte är bekant med omgivningarna hjälper appens bildsökningsfunktion dig att hitta den.

Du kan ställa in ett geostaket runt din Jazz med hjälp av appen My Honda+. Funktionen varnar dig om din bil flyttas från det angivna området.

Den lilla bilen som är stor på funktioner.

Vilken utrustningsnivå passar dig bäst?

Bil
Du väljer
Viktiga funktioner
 
 
 
Jazz Comfort

Jazz Comfort

För dig som söker en rymlig
inredning med höga nivåer
komfort och säkerhet.
Honda SENSING
ECON-läge
Magic Seats
Jazz Elegance

Jazz Elegance

För dig som gillar lite mer
lyx samt en mjuk,
följsam körning.
Honda CONNECT
Främre och bakre parkeringssensorer
Tyg-/läderklädsel (sidor/bakstycken i konstläder)
Jazz Executive

Jazz Executive

För förare som söker praktiska egenskaper
och prestanda samt
premiumfunktioner.
Alla Elegance-funktioner plus:
Tonade rutor
Smart dörröppning och start utan nyckel
Uppvärmd läderklädd ratt
Jazz Crosstar Executive

Jazz Crosstar Executive

För förare som letar efter en rolig SUV design tillsammans med rymd och mångsidighet.
Unika Crosstar-funktioner inklusive integrerade takräcke
16” lättmetallfälgar
Robusta, vattentäta tygsäten
Närbild på Lady i bilen

Känn dig trygg

Honda SENSING har tagits fram för att skydda dig och dina passagerare, och är en uppsättning smarta säkerhetsfunktioner som varnar dig för faror som du kanske missar. Dessa avancerade förarhjälpsteknologier bidrar till Jazzens maximala 5-stjärniga NCAP-säkerhetsbetyg.