Finansiering

Hitta rätt med individuellt anpassad finansiering. Kontakta en av våra återförsäljare för att ta reda på mer.

Hitta återförsäljare
HR-V

Personliga råd för finansieringen

Varje företag är unikt. Du får därför hjälp att hitta det bästa erbjudandet och den lösning som passar bäst för just ditt företag. Hondas dedikerade team står till ditt förfogande för att göra en analys kring ditt finansieringsbehov. Oavsett om det gäller finansiell leasing eller lån, med eller utan serviceavtal, tar Honda fram ett erbjudande som passar dig och ditt företag. 

Honda Jazz

Effektivt att leasa din Honda

Leasing är ett kostnadseffektivt sätt att köra bil i tjänsten. Du binder inget rörelsekapital och kan göra avdrag för halva momsen på leasinghyrorna. Med leasing hyr företaget bilen av Honda Financial Services under en avtalad tidsperiod. Genom att anpassa leasingtiden, restvärde och en eventuell första förhöjd hyra får du en lösning som passar ditt företags speciella villkor. Allt detta hjälper din återförsäljare till med. Du får också hjälp att lägga upp leasingavtalet så att restvärdet motsvarar marknadsvärdet för bilen när avtalstiden är slut. Den vanligaste längden på ett leasingavtal är 24 till 48 månader. 

Något för alla

Honda Financial Services erbjuder finansieringsalternativ anpassade efter just dina behov – lösningar som fungerar för din nya Honda, välj leasing eller billån. Se vårt modellprogram bland nyheterna nedan.

Kontakta oss

Kontakta din återförsäljare och ta reda på hur Honda för företag kan hjälpa just er.

Kontakta oss