Honda Sky med säkerhetsikon

Förbättra säkerheten i Europa

Honda lever upp till sin globala vision om "säkerhet för alla" och strävar efter att förverkliga ett samhälle där alla kan njuta av livet i total trygghet.

Vår strävan efter säkerhet inspirerar Hondas innovationer inom produkter, teknologi och utbildning, vilket är anledningen till att vi är fast beslutna att uppnå noll dödsfall i trafiken med Hondas mobilitetsprodukter globalt senast år 2050

Hur Honda främjar säkerheten

För att förverkliga vårt globala mål att uppnå noll dödsfall i trafiken med Hondas bilar och motorcyklar senast år 2050 inser vi att vi måste vidta positiva åtgärder för att främja säkerheten redan idag. Honda främjar säkerheten genom tekniska framsteg såsom Honda SENSING-sviten av aktiva säkerhetsteknologier, som monteras som standard i vårt europeiska bilsortiment.

Vi strävar ständigt efter att förbättra våra produkter till förmån för användarens, samhällets och miljöns långsiktiga hälsa och välbefinnande. I Barcelona finns Honda Safety Institute till för att ge förarna självförtroende att hantera alla situationer när vi strävar efter vårt mål om noll dödsfall i trafikolyckor med en Honda senast 2050.

Säkerhet är för alla

Vi anser att "säkerhet är för alla". Det handlar inte om att stå still – det ska ge oss möjlighet att sprida våra vingar.

I egenskap av globalt företag inser Honda vikten av att ge människor över hela världen möjlighet att utöka sin livspotential och uppleva glädjen i rörelsefrihet och rörlighet.

För att ta reda på mer om Hondas regionala säkerhetsaktiviteter till stöd för denna världsomspännande strategi, klicka på länken nedan för att läsa vår årliga europeiska miljörapport.

LÄS MER