Dags för båtmässa!

Träffa oss på Karlshamns boatshow 16-18/8 tillsammans med Micore Boats, Linder Aluminiumbåtar, TG Boats, Silver Boats och Sandström Boats.

Missa inte din chans att delta i den allra första Honda Marine Cup Sverige!

Mer inforamtion om Honda Marine Cup och anmälan finns på länken nedan. 

Kraft möter prestanda

Vi presenterar nya BF350. En 5-liters V8-motor komplett med VTEC. Dess otroliga styrka och oöverträffade effektivitet låter dig bemästra havet.

Honda Marine vinner Red Dot Design Award 2024 efter lanseringen av BF350 utombordsmotorn!

Våra utombordsmotorer är noggrant tillverkade och byggda med förträfflighet från japansk ingenjörskonst och BF350 har designats till perfektion med sin rena och eleganta design. Motorn utstrålar lyx och förstklassig kvalitet och har de finaste detaljerna med 3D-logotyper, förkromade delar och finns i två slående färger, Aquamarine Silver och Grand Prix White.

Oavsett om du kryssar genom lugna vatten eller ger dig ut på ett spännande äventyr, är BF350 din ultimata följeslagare, som kombinerar stil, kraft och pålitlighet som aldrig förr. Upplev toppen av utombordsmotordesign med Honda Marine.

Snabbgående båt med man och kvinna på havet

Varför en Honda?

Över 50 års erfarenhet
Det är över ett halvt sekel av innovation, testning och förfining för att göra vår marinteknologi till det allra bästa den kan bli.

Beprövat och testat
Öppet vatten är en av de tuffaste miljöerna på vår planet. Därför är våra teknologier och innovationer beprövade och testade enligt högsta standard.

I framkant av innovationen
Vi tänjer hela tiden på gränserna för vad som är möjligt för att ge dig mer. Ökad prestanda, ökad bränsleeffektivitet, ökad kontroll.

Härnäst

Motorer för snabbgående båtar

Hitta en återförsäljare

Vill du se våra produkter personligen eller prata igenom vad du vill ha med någon i vårt team? Ange din plats för att hitta närmaste Honda-återförsäljare.

Hitta en återförsäljare
Motorer för snabbgående båtar

Ladda ned en broschyr

Läs mer om våra produkter och se fullständiga specifikationer för alla våra utombordare och andra marinprodukter.

Ladda ned en broschyr
Kvinnor som hoppar i havet från en snabbgående båt

Redo för ett äventyr? Då sätter vi igång