Vi konstruerar underhållning

Honda har ett sätt att göra saker på som helt enkelt får folk att le.

Det började med en dröm

1947 byggde vi vår första motorcykel, Honda Dream. Den lät människor göra längre resor till arbetet och fritidssysselsättningar. Med denna maskin påbörjade Soichiro Honda sin färd mot att uppfylla sin dröm: att göra saker som är användbara för människor och så att de kan ha roligt.

Och det gäller än idag. Varenda en av Hondas ingenjörer arbetar, äter och sover för att tillverka bättre produkter, och för att tillverka produkter som gör livet bättre.

Mitt mål är att hjälpa människor att få lyckligare liv genom teknik."

Soichiro Honda

Se bortom horisonten

Vi drömmer ständigt om framtiden. För oss är dagens spännande idéer morgondagens livsförbättrande verklighet. Från den första båtmotorn vi byggde 1964, till den bra utombordsmotorn BF250 2014, har en uppfinning alltid lett till en annan.

Tekniken hos motorerna från Honda Marine, som programmerad bränsleinsprutning (PFG-FI ) och variabel ventilstyrning (VTEC) användes först i våra formel-1-racerbilar. Dessa tekniker möjliggör prestandan och kraften som har gjort våra 4-takts utombordsmotorer de ledare de är idag.

Våra utombordsmotorer är smidiga och tysta, med branschledande standarder för avgasutsläpp, som man förväntar sig av Honda. Alla motorerna inom Honda Marines sortiment, oavsett deras storlek eller vilken uppgift de måste utföra, är elegant utformade för att erbjuda perfekt effektivitet. Och du vet att du kommer att kunna lita på dem under en lång tid.

Använda smart kraft

Som världens största motortillverkare har vi ansvar för vår jord. Vi tillverkar fyrtaktsmotorer med låg utsläppsnivå som drar små bränslemängder med ren förbränning, tack vare smart förbränningsteknik och konstruktion. Och fabrikerna där de tillverkas är byggda för minimal påverkan på miljön.

Håller i längden

Det finns en anledning till att du fortfarande ser så många av våra äldre produkter användas på sjön världen över – de är tillverkade för att hålla. Men vi skulle inte vara Honda om vi inte gjorde det där lilla extra, så utombordsmotorer täcks av en av de mest omfattande, uttömmande och vattentäta garantier som finns.