En känsla av trygghet

Vi på Honda vill att du ska njuta av varje sekund ute på vattnet, men vi vill även att du ska känna dig säker och trygg i denna spännande – och ibland oförutsägbara – miljö. Med en Honda bakom dig kan du ta med dig verklig tillförsikt – trevlig tur!

Rena tankar för renare vatten

1964 fick vi en vågad idé – att bygga en 4-takts utombordsmotor. Den vedertagna erfarenheten sa att detta var omöjligt, eftersom 4-taktare brukade vara tunga och deras vikt-effektförhållande inte var gynnsamt. Vi lät oss inte avskräckas, utan fortsatte att sträva efter att uppfylla vår dröm om att tillverka de renaste, tystaste och effektivaste motorerna i världen. 1993 var vi det första företaget som uppfyllde reglerna för Bodensjön – de första utsläppsreglerna för utombordsmotorer i världen. Idag har Hondas slanka silverfärgade utombordsmotorer innovationer som håller vattnen de färdas på lika rena som den där allra första idéen… för 50 år sedan.

Det finns inget tillförlitligare än en Honda

  • Båt med BF100-motor, körd av modeller.

    Grundläggande tips för hur du ska sköta om din Honda-båtmotor, och hålla prestandan hög och driftskostnaderna låga.

  • Närbild på BF100-motor använd av en modell.

    Vi litar på byggkvaliteten på våra båt- och båtmotorprodukter, det är därför som vi kan erbjuda dig en helt vattentät garanti.

  • Närbild på en Honda-motor, kustmiljö.

    Din instruktionsbok är en värdefull tillgång. Ha den nära till hands, men om du faktiskt skulle tappa bort den behöver du inte oroa dig, du kan ladda ner en gratis.