EN NY HYBRIDSTIL

Den helt nya HR-V kommer snart. Den har en helt ny design och är en kompakt och extremt rymlig SUV i kupéstil, med vår unika och innovativa e:HEV hybrid-drivlina. Håll kontakten med regelbundna uppdateringar.

*Bilder som visas kanske inte representerar den slutliga produktionsmodellen.

Bläddra

Ta en snabb titt på vad som är nytt

Vy framifrån av Honda HR-V Hybrid

En perfekt linje

Nya HR-V tar ett stort steg in i framtiden. Stilrena linjer ger en djärv ny form som speglar en robust, men ändå snygg personlighet.

eHEV-detalj Honda HR-V Hybrid

Inget anslutningsbehov

Vår intelligenta, självladdande hybriddrivlina e:HEV kombinerar fantastisk bränsleekonomi med en prestanda som du verkligen känner av.

Invändig design, Honda HR-V Hybrid

En känsla av utrymme

När det kommer till interiörutrymmet är HR-V bäst i sin klass. Med vår unika Magic Seats-design kan du skapa ännu mer kapacitet för bästa flexibilitet i vardagen.

Ventilationssystem Honda HR-V Hybrid

En frisk fläkt

HR-V har ett nytt, förbättrat ventilationssystem som bidrar till den luftiga känslan genom att skapa ett friskt luftflöde runt dig och dina passagerare.

Interiörsdetalj från Honda HR-V Hybrid
Interiörsdetalj från Honda HR-V Hybrid

Vy snett från sidan av Honda HR-V Hybrid.
Vy snett från sidan av Honda HR-V Hybrid.

VI FORMAR FRAMTIDEN

Vi arbetar för både körglädje och för att minska utsläppen för en renare framtid utan att kompromissa med prestanda. Nya HR-V är ännu ett steg mot det här målet och vår dröm om ett helt elektrifierat modellutbud år 2022.

*Bilder som visas kanske inte representerar den slutliga produktionsmodellen.