EN NY HYBRIDSTIL

Den helt nya HR-V kommer snart. Varje del av denna hybrid-SUV i coupé-format har utformats med passageraren i åtanke. Batteriet och bränsletanken är skickligt undangömda för extra utrymme, och ventilationssystemet skapar en harmonisk atmosfär genom att rikta en mjuk luftström runt passagerarna.

Bläddra

Ta en snabb titt på vad som är nytt

Vy framifrån av Honda HR-V Hybrid

Enkel och avskalad

Utsidan på HR-V har ett modernt utseende utan något som stör, med sina framåtriktade karakteristiska linjer och mjuka ytor som ger uttryck för Hondas rena, moderna filosofi.

eHEV-detalj Honda HR-V Hybrid

Självladdande hybrid

Hybriddrivlinan i e:HEV är både tyst och ger en mycket responsiv körupplevelse. Den har tre olika körlägen som väljs automatiskt beroende på körförhållandena.

Inredning, Honda HR-V Hybrid

Smart förpackat

Med sina mångsidiga Magic Seats erbjuder HR-V unika flexibla förvaringsalternativ, vilket ger denna SUV i coupé-format gott om lastutrymme och utrymme för avkoppling.

Ventilationssystem Honda HR-V Hybrid

Håll dig uppkopplad

Det avancerade och intuitiva HMI-systemet gör det enkelt att växla mellan appar och kopplar sömlöst ihop HR-V-ägare med vardagen.

Ta en närmare titt

Vy snett från sidan av Honda HR-V Hybrid.
Vy snett från sidan av Honda HR-V Hybrid.

VI FORMAR FRAMTIDEN

Vi arbetar för både körglädje och för att minska utsläppen för en renare framtid utan att kompromissa med prestanda. Nya HR-V är ännu ett steg mot det här målet och vår dröm om ett helt elektrifierat modellutbud år 2022.

*Bilder som visas kanske inte representerar den slutliga produktionsmodellen.