EN NY HYBRIDSTIL

Helt nya HR-V kommer snart. Nästa generations SUV i coupé-format är helt nydesignad och omarbetad. Den har en sömlös, ren exteriör och en enkel och stilren interiör – samtidigt som den är både kompakt och fantastiskt rymlig. Missa inte Europapremiären av nya HR-V på torsdag den 22 april – anmäl ditt intresse.

Bläddra

Ta en snabb titt på vad som är nytt

Vy framifrån av Honda HR-V Hybrid

En perfekt linje

Nya HR-V tar ett stort steg in i framtiden. Rena, sömlösa linjer ger en djärv ny form som speglar en robust, men ändå snygg personlighet.

eHEV-detalj Honda HR-V Hybrid

Inget anslutningsbehov

Vår intelligenta, självladdande hybriddrivlina e:HEV kombinerar fantastisk bränsleekonomi med en prestanda som du verkligen känner av.

Invändig design, Honda HR-V Hybrid

En känsla av utrymme

När det kommer till interiörutrymmet är HR-V bäst i sin klass. Med vår unika Magic Seats-design kan du skapa ännu mer kapacitet för bästa flexibilitet i vardagen.

Ventilationssystem Honda HR-V Hybrid

En frisk fläkt

HR-V har ett nytt, förbättrat ventilationssystem som bidrar till den luftiga känslan genom att skapa ett friskt luftflöde runt dig och dina passagerare.

Snygg och rymlig

Hondas konstruktörer har varit otroligt noga med varje detalj i nya HR-V. Resultatet är en fantastiskt rymlig och modern SUV med fokus på att passagerarna ska ha kul och njuta av färden.

Interiörsdetalj från Honda HR-V Hybrid
Interiörsdetalj från Honda HR-V Hybrid

Vy snett från sidan av Honda HR-V Hybrid.
Vy snett från sidan av Honda HR-V Hybrid.

VI FORMAR FRAMTIDEN

Vi arbetar för både körglädje och för att minska utsläppen för en renare framtid utan att kompromissa med prestanda. Nya HR-V är ännu ett steg mot det här målet och vår dröm om ett helt elektrifierat modellutbud år 2022.

*Bilder som visas kanske inte representerar den slutliga produktionsmodellen.