CR-V ger mer plats åt allt och alla

Honda CR-V är en de generösaste SUV-modeller som finns idag i sin klass när det gäller innerutrymmen. Här är fem skäl till varför den slår de flesta andra modeller på fingrarna när det gäller en rymlig och skön kupé

den 16 september 2020

  • Mer plats åt alla i bilen. Utökad hjulbas ger betydligt större interiör utan att den yttre längden ökar. Både inre bredd och längd har ökat. Det ger mer plats för både passagerare fram och bak. Exempelvis är benutrymmet bak hela fem centimeter större än tidigare modell.
  • Stort lastutrymme och helt plan lasttröskel. Maximal lastlängd på hela 1 830 mm, stort nog att rymma en mountainbike. Som tillval kan du välja handsfree baklucka så blir det ännu enklare att öppna, lasta och stänga. Här kan du till och med ställa in öppningshöjden.
  • Sju säten med skjutbar andra rad finns som alternativ för den stora familjen. Raden kan skjutas bakåt och framåt hela 15 cm. Alla tre raderna har fällbara säten.
  • Plats för prylar. CR-V:ns dörrfickor både i fram- och bakdörrar är mycket rymliga, vilket gör att du enkelt kan förvara telefoner, surfplattor, böcker, dricka med mera. Så slipper du ha det löst liggande på säten. Mittkonsolen är flexibel med tre lägen så att du kan förvara flaskor, bärbar dator eller handväska.
  • Bekvämt för passagerare. Förutom det större utrymmet gör en större öppningsvinkel (+6 grader) på bakdörrarna att det är enklare att ta sig in och ur bilen. Det förenklar också för montering av barnstolar. Den nedre ”omslutande” dörrtröskeln minimerar risken att få smuts på kläderna när passageraren kliver ur bilen.

Honda CR-V finns med en kraftfull 1,5-liters TURBO bensin från 313 800 kr och även som bränsleeffektiv Hybrid-modell från 371 100 kr. Finns med framhjulsdrift och fyrhjulsdrift. Alla modeller har Hondas avancerade säkerhetspaket och infotainmentsystem. Du kan såklart välja till läderklädsel, metallic-lack och olika styling-paket. Kontakta din närmaste återförsäljare för mer information och provkörning. Håll gärna utkik efter höstens fina erbjudanden!

Läs mer om CR-V