UTVECKLAD PÅ ALLA SÄTT

Får vi presentera nästa generationens Honda CR-V med sina vackra och eleganta linjer och rymliga interiör. Den utgår från den responsiva 1,5-liters VTEC TURBO-motorn, med antingen manuell växellåda eller automatisk CVT-växellåda, och är redo att ta dig till nya spännande mål.

  • EURO NCAP-KROCKTEST

    5-stjärnig säkerhet

  • PLATS FÖR FLER PASSAGERARE

    Alternativ med 7 säten

Trekvartsvy framifrån på Honda CR-V med illustrationer.
Trekvartsvy framifrån på Honda CR-V med illustrationer.

VIRTUELL RUNDVANDRING

Följ med på en virtuell rundvandring i CR-V för att få reda på allt du behöver veta om prestanda, styling, säkerhet och uppkoppling i världens mest populära SUV.

Bläddra

Utforska öppna ytor

Byggd att anpassas med komforten i åtanke.

CR-V har designats om med smidiga, böljande linjer som alltid väcker uppmärksamhet. Vi har också skapat interiörer som är imponerande: en som omger dig med en lyxig, luftig känsla med rejält benutrymme för alla. Varje färd blir ett rent nöje, och om du behöver det extra utrymmet för att särskilt svåra och skrymmande föremål, så har CR-V rätt kapacitet. 

Närbild på instrumentpanelen i en Honda CR-V i stadsmiljö.

Kraften att förflytta dig

Anpassad för öppen väg.

Vår avancerade 1.5 VTEC TURBO-motor ger riklig prestanda via en 6-växlad manuell eller automatisk CVT-växellåda med 7-växlar. I kombination med det nya chassit får du en helt ny, sportig körupplevelse. Den splitternya CR-V tar dig till din destination med absolut finess och komfort – bara rikta den mot horisonten och kör! 

Vy från sidan av förare med ratt i Honda CR-V.

BÄSTA BETYG FÖR DIN SÄKERHET

Vår nya CR-V har tilldelats 5 stjärnor vid de senaste Euro NCAP-säkerhetstesterna, vilket är det högsta betyget.

Vårt engagemang för säkerhet genomsyrar allt vårt arbete och en säkrare bil är lika viktigt för oss som att du ska få en häftig körupplevelse. Den innovativa designen på CR-V, i kombination med Honda Sensing™ – ett system med teknik för aktiv säkerhet och förarassistans – ger den mest omfattande kombinationen av säkerhetsteknik i sin klass.

Nya Honda CR-V sällar sig därmed till resten av Honda-modellerna som testats av Euro NCAP: Jazz, HR-V och Civic, som också har tilldelats den högsta säkerhetsklassificeringen (5 stjärnor) av Euro NCAP.

En bredare attraktions-kraft

Vår nästa CR-V kommer att erbjuda en ny, avancerad hybriddrivlina.

En intelligent, ytterst avancerad hybriddrivlina gör världens mest populära SUV ännu mer relevant för dagens körförhållanden. Den ger en sömlös och engagerande körupplevelse oavsett vart du vill bege dig genom en kombination av sportig prestanda, god körekonomi och låga utsläpp. 

Sidovy framifrån av Honda CR-V:s avancerade hybriddrivlina.

Ta allt ett steg till

Tillför den där personliga touchen.

Det finns ett otal olika sätt att göra denna splitternya SUV lite mer "dig". Det finns ett urval tillbehörspaket samt ett antal enskilda tillbehör Genom att tillföra din nya CR-V små personliga nyanser kan du ge den det där lilla uppseendeväckande extra som på allvar gör bilen till din. 

Vy från sidan av tillbehörspaket för Honda CR-V.
Tillbaka till huvudsidan
Honda