Den nya Honda CR-V

Utvecklad på alla sätt

Körkänslan

Bläddra

Honda CR-V-logotyp.

Förfinad på alla nivåer.

Den sportiga och lyxiga CR-V:n har gjorts om från grunden och ritats om på såväl in- som utsida, samt som ett alternativ med 7 säten.

Utforska öppna ytor

Byggd att anpassas med komforten i åtanke.

CR-V har designats om med smidiga, böljande linjer som alltid väcker uppmärksamhet. Vi har också skapat interiörer som är imponerande: en som omger dig med en lyxig, luftig känsla med rejält benutrymme för alla. Varje färd blir ett rent nöje, och om du behöver det extra utrymmet för att särskilt svåra och skrymmande föremål, så har CR-V rätt kapacitet. 

Närbild på instrumentpanelen på Honda CR-V i stadsmiljö.

Kraften att förflytta dig

Anpassad för öppen väg.

Vår avancerade 1.5 VTEC TURBO-motor ger riklig prestanda via en 6-växlad manuell eller automatisk CVT-växellåda med 7-växlar. I kombination med det nya chassit får du en helt ny, sportig körupplevelse. Den splitternya CR-V tar dig till din destination med absolut finess och komfort – bara rikta den mot horisonten och kör! 

Vy från sidan av förare med ratt i Honda CR-V.

En bredare attraktions-kraft

Vår nästa CR-V kommer att erbjuda en ny, avancerad hybriddrivlina.

En intelligent, ytterst avancerad hybriddrivlina gör världens mest populära SUV ännu mer relevant för dagens körförhållanden. Den ger en sömlös och engagerande körupplevelse oavsett vart du vill bege dig genom en kombination av sportig prestanda, god körekonomi och låga utsläpp. 

Sidovy framifrån av Honda CR-V:s avancerade hybriddrivlina.

Ta allt ett steg till

Tillför den där personliga touchen.

Det finns ett otal olika sätt att göra denna splitternya SUV lite mer "dig". Det finns ett urval tillbehörspaket samt ett antal enskilda objekt Genom att tillföra din nya CR-V små personliga nyanser kan du ge den det där lilla uppseendeväckande extra som på allvar gör bilen till din. 

Vy från sidan av tillbehörspaket för Honda CR-V.