Fem argument för att köpa nya CR-V Hybrid

Den 9-10 mars lanseras Honda CR-V Hybrid i Sverige. Hos Hondas återförsäljare kan du boka provkörning och få en glimt av den nya omtalade modellen. Här är fem argument för varför du ska satsa på en CR-V Hybrid.

den 7 mars 2019

  1. Våga ta klivet mot fossilfri körning. Genom att köpa CR-V Hybrid gör du en insats för miljön. Visa andra att du bryr dig och att vi inte kan vänta längre med att ställa om vår bilflotta till mer miljövänliga alternativ. Hondas hybridsystem har hög verkningsgrad, vilket ger en rejäl bränslebesparing jämfört med en konventionell bränslemotor.

  2. Du slipper sladden. Med Honda CR-V Hybrid behöver du inte leta efter lediga laddstolpar på stan, installera en laddningsstation hemma eller ladda bilen på jobbet. Honda Hybrid Performance bygger på tekniken Intelligent Multi-Mode Drive som består av två elmotorer, en 2,0-liters bensinmotor, smart överföringsteknik och litium-jonbatterier. I korthet laddar systemet sig själv under körning.

  3. Rymlig som få. Många el- och hybridbilar är väldigt kompakta (läs små) för att eldriften ska räcka längre. CR-V Hybrid är en stor och praktisk bil som utnyttjar hybridteknik för att spara på miljön och minska bränslekostnaderna utan att tumma på flexibilitet och utrymme.

  4. Dra nytta av den snabba utvecklingen. Förutom hybridtekniken har Honda CR-V en mängd moderna finesser. Kör du en lite äldre bilmodell, tänk på att en helt ny bil faktiskt har massor med smarta funktioner som din nuvarande bil kanske inte har. På bara några år sker otroligt många framsteg så det kan vara värt att byta upp sig för att kunna tillgodogöra sig alla nyheter som gör din färd enklare, säkrare och roligare.