Inspirationsplatser: Var hittar du din?

Ta en inspirerande stadstur genom Europa i Honda e

Vi söker inspiration i många olika former. Men under de senaste månaderna har vår frihet att hitta de drömutrymmen som inspirerar oss varit begränsad.

Den futuristiska helelektriska Honda e är drömmen. I sig själv ett inspirationsutrymme för komfort, prestanda och futuristisk teknik för stadsmiljön.

Mer än ett fordon är det en förlängning av vårt bostadsutrymme, platsen för att låta fantasin gå fritt.

Vi gav Honda e till sju lokalinvånare i hela Europa och bad dem att ta Honda e till utrymmet i sin stad där de åkte för att hitta inspiration. Från de storslagna utsikterna till de dolda hörnen i våra städer kommer vi att upptäcka att inspiration kan komma var som helst.

BOKA EN PROVKÖRNING >

Välkommen till Honda e Inspirerande platser

Ta en virtuell resa runt om i Europa där våra lokalinvånare kör dig till sina utvalda Honda e inspirerande platser. Var hittar du din inspirerande plats? Skrolla för att ta dig själv igenom de sju inspirerande platserna i Europa.

Teknik inspirerad av framtiden

Honda e är utrustad med toppmodern teknik i en rymlig och futuristisk interiör och är den perfekta partnern för att vara uppkopplad, säker och inspirerad. 12,3-tumsskärmen med dubbla visningsytor är en perfekt assistent som hjälper förarna att navigera på de livliga stadsgatorna. På instrumentpanelen hittar du ett infotainmentsystem som gör att passagerare och förare kan växla mellan att välja sin favoritmusik, komma åt sin adressbok och kontrollera anvisningarna för att nå slutmålet.

Minimalistisk design

Det är inte svårt att hitta inspiration i de minimalistiska designdetaljerna på Honda e. Den snygga och moderna stilen på Honda e var den perfekta partnern när våra team besökte sina inspirerande platser.

Vy snett framifrån av Honda e på gatan

Var hittar du din inspirerande plats?

Sätt dig bakom ratten och bli inspirerade i helt eldrivna och futuristiska Honda e. 0–100 på 8,3 sekunder, total räckvidd på upp till 222 kilometer och snabb laddning på bara 31 minuter. Vad väntar du på?