Så mycket bekvämare med nya CR-V

Honda har satt stort fokus på att förbättra komforten rejält i nya CR-V. Här är nio nyheter som gör modellen till en bekväm och superskön kör- och åkupplevelse. Bekvämast i klassen?

den 7 juni 2018

 1. Bredare hjulbas. Hjulen har förflyttats ut mot bilens hörn och hjulbasen har ökat till 2 660 mm (+40 mm), vilket gör bilen 35 mm bredare. Det ger mer utrymme på insidan trots att bilen behåller samma längd som tidigare.

 2. Extra mycket benutrymme bak. Tack vare en smalare bränsletank som är placerad framför bakhjulen har baksätespassagerare 50 mm extra utrymme för benen.

 3. Ökat utrymme för framsätespassagerare.
  Huvudutrymmet har ökat med 5 mm och höftutrymmet med 16 mm.

 4. Vidare öppningsvinkel. Bakdörrarna kan öppnas sex grader mer, vilket betyder att det blir enklare att kliva in och ur bilen för baksätespassagerare, men också att det blir enklare att montera en barnstol.

 5. Plant lastutrymme. Ryggstöden fälls ned med ett enkelt handgrepp och vips har du en maximal lastlängd på 1 830 mm för femstolsmodellen (det finns en sjustolsmodell också). Det är hela 250 mm mer än på föregående modell. Du får lätt plats med en mountainbike!

 6. Handsfree till bakluckan. Fullt med grejer i händerna när du lastar i och ur din CR-V? Den nya modellen har handsfree-funktion med möjlighet att ställa in öppningshöjden. Finns på utrustningsnivå Executive.

 7. Högre markfrigång. Markfrigången har förbättrats med 40 mm, vilket gör körningen enklare i djup snö eller ute i skog och mark.

 8. Smart mittkonsol. Den nya utformningen på mittkonsolen mellan framsätena har tre lägen: bricka, låda eller öppen. Stort nog för att förvara en handväska eller bärbar dator!

 9. Större dörrfickor. Passagerarna i kupén fram och bak har extra stora dörrfickor, stora nog för att rymma en surfplatta i full storlek (+327 mm i framdörrarna och +232 mm i bakdörrarna). Högtalarna har nämligen flyttats längre upp i dörrpanelerna, vilket ger mer plats till prylar.

 

Bensinmodellen av nya Honda CR-V börjar levereras under hösten 2018, hybridversionen följer i början av 2019.

Mer om nya CR-V