Kommer snart

Vad väntar bakom hörnet?

Spännande nya uppdateringar. Några fina små överraskningar. Och en hel del wow-känsla. Det är lätt att bli entusiastisk och frestad när man ser de nya bilarna som Honda lanserar. (Vi hoppas att det är OK med dig att vänta lite med provkörningen.)

Förarens diesel

Sportigt utseende med bränsleeffektiva prestanda.

Nya 5-dörrars Civic kommer snart att finnas med en kraftfull och förfinad 120PS 1.6 i-DTEC-motor. Den här bilen ger dig den perfekta balansen mellan sportiga prestanda och körglädje tillsammans med enastående bränsleekonomi och låga utsläpp.

En tydlig framtids- vision

Två tredjedelar av de bilar som säljs i Europa 2025 kommer att ha elektriska drivlinor.

Vi har åtagit oss att tillverka bränslecellsbilar och med hjälp av Hondas globala forsknings- och utvecklingsteam kommer Europakunderna snart att få tillgång till ett stort utbud av hybriddrivna och elektriskt drivna bilar.

Bild framifrån på tre fjärdedelar Honda Clarity Fuel Cell med Hondalogga.

Nästa generations Jazz

Kolla in den här nya snygga och sportiga superminin.

Den nätta 1,5 liters i-VTEC-motorn med bensin, med en bränsleekonomi du inte har förväntat dig hos Jazz, levererar höga prestanda som går helt i linje med sin nya, fräcka look. Detta är en liten, livfull bil som är vida berömd för sitt klassledande kupéutrymme – och här har ingenting förändrats – och kombinerar funktionalitet med en massa stil.

Trekvartsvy framifrån mot Honda Jazz Dynamic med närbilder på bakljus och logotyp.