Dags att ta e-klivet?

Vill du också köra mer miljövänligt? Nya Honda Jazz Hybrid, Honda e och Honda CR-V Hybrid är våra klimatsmartaste modeller.

den 27 november 2019

Låga utsläppsnivåer och bra bränsleekonomi tack vare en avancerad hybriddrivlina är bra både för miljön och för dig som Honda-ägare. Det hittar du i helt nya Honda Jazz som kommer till Sverige till våren. Hybridtekniken är nyutvecklad just för Jazz. Även Honda CR-V Hybrid kombinerar elmotor med bensinmotor för att vara snällare mot klimatet. Och med Honda e blir det inga koldioxidutsläpp alls eftersom den helt och hållet drivs av en elektrisk motor. Alla Hondas modeller kommer att vara försedda med hybridteknik eller vara helt elektrifierade redan 2022, det vill säga om tre år.

Men att äga och köra en bil handlar ju inte bara om ekonomi och miljö. Hondas utvecklingsingenjörer är alltid noggranna med att se till att våra bilar är roliga, säkra och bekväma att köra. Ta nya Jazz till exempel. Den nya hybridtekniken är sömlös och ger en följsam och smidig körning. Bättre sikt tack vare smalare A-stolpe ökar säkerheten. Och bredare framsäten med förbättrat svankstöd gör att du sitter skönare.

Är du nyfiken på de senaste nyheterna om Honda Jazz respektive Honda e gör du bäst i att prenumerera på våra specialnyhetsbrev. Klicka på länkarna i nyhetsbrevet och fyll i dina kontaktuppgifter så får du nyheter först av alla.


Mer om Hondas elektriska vision