Hondas ”Electric Vision”

Framtiden är här

Vårt mål är tydligt: Honda ska producera hybridbilar, laddhybridbilar, bilar med elektriska batterier och bränsleceller så att dessa utgör två tredjedelar av försäljningen i Europa år 2025. Det är det första steget på vägen.

För första gången någonsin finns Honda CR-V tillgänglig med hybriddrivlina. Den kommer med ett nytt, snyggt utseende också – kraftfulla hjulhus och skarpa konturer framifrån, hela vägen bak.

Scrolla

Hondas produktlogga.

Inspiration till att skapa det vi trodde var omöjligt.

Här startar resan

I det nya CR-V Hybrid-systemet möts en kravlös körning och den effektivitet som vardagen kräver.

Världens favorit-SUV är designad med de utmärkande dragen som gjort den till en framgångssaga ända från början: ett karaktäristiskt utseende som skapar närvaro och högklassig kvalitet på insidan. Nu finns en ny hybriddrivlina tillgänglig, utrustad med ett tvåmotorigt i-MMD-system. Bensinkraft kombineras med den elektriska motorns omedelbara respons. Smidig, effektiv och utsökt tyst.

En tydlig vy framåt

Detta är bara början.

Hondas mål är att elektrifieringen inte stannar upp i samband med utvecklingen av hybrid- och laddhybridfordon. Batterielektricitet kommer också att spela en viktig roll i att skapa ett omfattande utbud av fordon med nollutsläpp de kommande åren.

Honda e Prototype kommer att bli vårt första elektriska massproducerade fordon som säljs i Europa. Det är ett stort steg framåt, orderböckerna öppnas i början av 2019.

Trekvartsvy framifrån av Honda CR-V.
Närbild på hjulen på Honda CR-V.
Fabriksarbetare på Honda i fabriken.
Närbild på Honda Clarity Fuel Cell.