Honda CONNECT vanliga frågor

Förklaringar av CONNECT

Närbild på Honda CONNECT.
Närbild på Honda CONNECT.
Scrolla

Honda Connect-logotyp.

Hitta svar

Vi har sammanställt en lista över vanliga frågor – och svar – som hjälper dig att förstå mer om din Honda CONNECT.

Vad är Honda App Center?

I Honda App Center kan du bläddra bland, köpa och hämta appar för bilens Honda CONNECT, samt visa ett urval av rekommenderade program för din smartphone.

Hur ändrar jag volymen för navigeringssystemets röst?

Volymen på röstanvisningarna för navigering kan enkelt justeras med hjälp av volymknappen på ratten medan röstanvisning-en för navigeringen är aktiv. Nästa röstanvisning för navigering kan aktiveras manuellt genom att trycka på rutan ”Next manoeuvre” (Nästa manöver) i övre vänstra hörnet av kartskärmen. När röstanvisningarna för navigering avslutas återställs volymreglaget till ljudanläggningen (2017 Civic).

Hur kan jag flytta runt appar och widgetar på skrivbordet / startsidan?

Tryck på och håll ned en app eller widget; skärmen ändras till anpassningsläge som gör att program och widgetar kan dras till olika positioner på någon av startskärmarna, eller till papperskorgen. När du är klar trycker du på OK.

Vad är AHA?

AHA är en internetbaserad ljudspelare som ger tusentals radiostationer att välja mellan. De omfattar musik, nyheter, poddsändningar, ljudböcker samt nyhetsflöden från sociala media och platsbaserade tjänster.

Hur återställer jag enheten i händelse av ett systemfelmeddelande etc.?

Precis som alla andra datorer avslutas program eller applikationer ibland oväntat; för att starta programmet igen kan en fullständig omstart krävas. Detta gör du genom att trycka och hålla ned Honda CONNECT-strömknappen i mer än 10 sekunder.