NSX hantverk

Den mänskliga faktorn

Bild på arbetet i fabriken
Bild på arbetet i fabriken
Vy från sidan av NSX
Vy från sidan av NSX

Vi är alla individer, så varför skulle inte det gälla NSX också? En NSX är perfekt in i minsta detalj, från den första handgjorda modellen till dina personliga, fabriksmonterade alternativ som passas in för hand.

Scrolla

NSX-logotyp

Ett band som skapas

När omsorgen i ett mänskligt hantverk kombineras med teknisk precision kan vi se till att NSX byggs efter högsta möjliga standard.

Ett konstverk

NSX glänsande finish framhäver den skulpterade formen.

Det tar oss mer än 20 timmar att få fram den perfekta ytfinishen: två lager med grundfärg, fem lager med färg och två lager med klarlack. Sen får den stå i 16 timmar. När färgen har satt sig sandpappras hela bilen för hand. När den torkats av får den ytterligare två lager klarlack innan slutpoleringen.

Tekniker på fabriken
Bild av NSX ytmålning

Det är den här otroliga färgeffekten som blåser liv i NSX, så att karossens flödande linjer framhävs.

Tillbehör med karaktär

Anpassa NSX efter dina önskemål med några tillbehör.

Vårt exteriörpaket i kolfiber (Carbon Fibre Exterior Pack) innehåller följande: främre spoiler, bakre spoiler, sidokjolar och bakre avgasspridare. Med det här paketet får NSX en aggressiv bankänsla.

I vårt sportpaket för interiören (Signature Interior Sport Pack) ingår en läderklädd ratt, ett subtilt mätarvisir med ytbehandling i Alcantara, som kan matchas med takfoder i samma material eller svart tyg om du föredrar det. Om du vill framhäva sportlooken lite extra så finns ratten och mätarvisiren även i kolfiber, i vårt interiörpaket i kolfiber (Carbon Fibre Interior Pack) där det även ingår sportpedaler och fotstöd i aluminium.

Fotpedaler

Vi har ägnat oss åt minsta detalj: fotpedalerna i putsad aluminium är inspirerade av racingbanan.

Närbild på pedaler
Närbild framifrån NSX

Kolfiber

Extremt lätt och ändå otroligt kraftigt – det är materialet som används inom professionell racing.

En lättare känsla

De här lätta och handmonterade hjulen är exklusiva för NSX och drar verkligen till sig blickfånget.

De är tillverkade av smidd aluminium så att de både ska vara lätta och kraftiga, och förhållandet mellan styvhet och vikt är perfekt balanserat för bästa möjliga prestanda. Hjulen och Brembo-bromsarna – med keramiska kolskivor som tillval, något som används inom F1 – håller bilens ofjädrade massa till ett absolut minimum för en bättre hantering.

Hjul på NSX
NSX-märke
Närbild på hjul
NSX-märke