Scrolla

Avancerade säkerhetssystem

Honda Jazz hjälper dig att uppmärksamma farorna som du normalt kanske missar.

Varningssystem för körfältsavvikelse varnar för avvikelse från det körfält du kör i och det främre kollisionsvarningssystemet varnar dig för risken för en kollision i låg hastighet. Båda systemen kommer att informera dig med hörbara och visuella varningar som visas på instrumentbrädan.

 

 

Invändig komfort

Honda Jazz kan snabbt anpassas till dina behov.

En stor öppning ger tillgång till ett stort bagageutrymme som kan göras ännu större tack vare ultraflexibla Magic Seats-säten som kan fällas ned så att det blir helt platt, sänkas ned och fällas upp så att interiören kan användas på ett flexibelt sätt. Oavsett vad du ska transportera ryms det i Jazz, och alla fyra dörrar kan öppnas helt för att underlätta insteget. Väl inne i Honda Jazz finns ett exceptionellt huvud- och benutrymme, som om det är en bil i en högre klass, och den har höj- och sänkbara säten klädda i moderna tyger.

Bränsleekonomi och prestanda

Honda Jazz kombinerar bränsleeffektivitet med häftiga prestanda.

Den 6-växlade manuella växellådan ger en följsam körning och stabiliseringssystemet övervakar de enskilda hjulens hastighet, analyserar kontinuerligt greppet och kompenserar automatiskt under- respektive överstyrning. Tomgångsstopp maximerar bränsleeffektiviteten när du väntar vid trafikljus genom att stänga av motorn som sedan startas omedelbart när det är dags att åka.

Ansluten körupplevelse

Med Honda CONNECT-pekskärm kan du och dina vänner roa er.

Genom din smartphone via USB eller Bluetooth kan du ansluta till internet eller prata via handsfree-funktionen. Du kan dessutom anpassa din 7-tums pekskärm med en egen bakgrund, få åtkomst till valfri Garmin-satellitnavigering med DAB digital radio eller till och med stanna och titta på en film via HDMI-uttaget.

 

 

 

Enkel att styra

Honda Jazz hjälper till att förhindra stötar och repor vid låg hastighet.

Främre och bakre parkeringssensorer varnar dig för eventuella föremål i närheten, och backkameran hjälper dig att backa säkert. Starthjälp i backar stoppar rullningen när bilen står stilla i en sluttning och det aktiva City-bromssystemet kan upptäcka en eventuell kollision vid låg hastighet och varnar dig innan bromsarna aktiveras som en sista utväg.