Close

Jazz-prestanda

Glädjespridande prestanda

Känn energin

1,5 liters i-VTEC

130HK

motor

1,3 liters i-VTEC

102HK

motor

Scrolla

Honda Jazz-produktlogga.

Jazz med tempo

Prestanda för att passa det nya utseendet.

Sätt igång

Vi tar rolig körning på allvar.

Honda Jazz levereras nu med ett urval av två fantastiska i-VTEC-motortyper: den ekonomiska och beprövade 1,3-liters motorn kompletteras av en helt ny 1,5-liters dito – och du hittar den under motorhuven på den senaste Dynamic-nivån. Det är verkligen en energisk motor som passar perfekt för att röja runt i stan eller tänja på stadens gränser – vi kallar det för en nöjesinjektion.

Kör på det

Automatisk eller manuell?

Trekvartsvy bakifrån av Honda Jazz Dynamic i lantlig miljö.

Om du letar efter en åktur som engagerar levererar verkligen Jazz-modellens 6-växlade manuella växellåda. Om andan faller på kan Jazz med automatlåda vara precis lika sportig med sin funktion för paddelväxling som ger dig möjlighet att göra snabba växlingar i racingstil.

Tack vare en exakt 6-växlad manuell växellåda får du en inspirerande körupplevelse, men om du föredrar ett automatiskt alternativ har vår avancerade 7-växlade steglösa växellåda smidig växling, bättre ekonomi och renare avgaser. Du kan titta närmare på Jazz-modellens sportiga egenskaper genom att växla automatiska lägen och använda den racerbilsinspirerade paddelväxlingen.

Större besparingar

Du får enastående prestanda och bränsleekonomi med båda växellådorna, men Jazz är strået vassare med sitt tomgångsstopp. Den stänger av motorn när du väntar på att trafikljuset ska slå om från rött till grönt, och startas därefter om omedelbart när du trycker på gaspedalen.

Trekvartsvy framifrån av Honda Jazz Dynamic i stadsmiljö.

Med två motorstorlekar och två olika transmissioner att välja bland är Honda Jazz lika hemma på stan som på motorvägen.

Säkra kombinationer

Oavsett storlek är Jazz en gigant när det gäller säkerhetsfunktioner.

Trekvartsvy framifrån av Honda Jazz Dynamic.

Med så många säkerhetsfunktioner är det ingen överraskning att Jazz fick NCAP-utmärkelsen Best In Class Supermini.

Honda Jazz har korats till den säkraste superminin av den oberoende säkerhetsorganisationen Euro NCAP. Efter att ha tilldelats det högsta betyget på 5 stjärnor av NCAP vann den även den prestigefyllda utmärkelsen Best In Class Supermini 2015 för framstående säkerhetsarbete. Ingenting har förändrats, och det stannar inte här.

Avancerat förarassistanssystem (ADAS)

Vårt förarassistanssystem har funktioner som filbytesvarare och aktivt City-bromssystem. De kommer att hålla utkik efter dig på vägen.

Frontalkrocksvarnare

Den varnar dig när den upptäcker en risk för kollision framåt med både visuella signaler och ljudsignaler.

Däcktrycksvarningssystem

Den här funktionen håller dig och dina passagerare säkra genom konstant övervakning av däcken för att upptäcka tryckminskning och varnar dig om problem uppstår.

Automatisk helljusomkoppling

Systemet bedömer körförhållandena runt omkring dig och växlar automatiskt mellan hel- och halvljus.

Automatiska strålkastare med skymningssensor

Vi ser inte med blida ögon på körning i dåligt ljus, så vi har lagt till en sensor som automatiskt aktiverar strålkastarna på din Jazz när ljuset börjar falna.

Regnsensorstyrda torkare

Vindrutetorkarna reagerar vid första anblicken av regn och justerar sin hastighet till skyfall, lätt duggregn och allt däremellan. Det innebär att du kan hålla ögonen på vägen och händerna på ratten.

Tillbaka till huvudsidan
Honda