GLÄDJESPRIDANDE PRESTANDA

Nya Honda Jazz är laddad för skoj med sin effektiva 1,3-liters i-VTEC-motor. Den kommer med antingen en sportig 6-växlad manuell växellåda eller en smidig 7-växlad CVT-automatväxellåda som båda ger utmärkta prestanda och bränsleekonomi. Så oavsett vilken du väljer kommer du att köra runt med ett leende på läpparna.

PIGG OCH ENERGISK

Trekvartsvy bakifrån av Honda Jazz Dynamic i stadsmiljö.
Trekvartsvy bakifrån av Honda Jazz Dynamic i stadsmiljö.

EN SÖMLÖS

7-växlad, CVT-

automatväxellåda

EN SPORTIG

6-växlad

manuell växellåda

Scrolla

Honda Jazz-produktlogga.

JAZZ-STIL

Rolig att köra, med en sportig ny look.

Klart för start

Vi tar rolig körning på allvar.

Trekvartsvy bakifrån av Honda Jazz Dynamic i lantlig miljö.

Med två olika växellådor att välja mellan är Honda Jazz lika hemma på stan som på motorvägen.

Honda Jazz har massor av energi. Med sin bränslesnåla 1,3-liters i-VTEC-motor har den fantastiska prestanda som passar perfekt för att susa runt i stan eller för en längre helgtur utanför stadsgränsen – vi kallar det för en nöjesinjektion.

Automatisk eller manuell?

Tack vare en distinkt 6-växlad manuell växellåda får du en inspirerande körupplevelse, men om du föredrar ett automatiskt alternativ har vår avancerade 7-växlade steglösa växellåda smidig växling, bättre ekonomi och renare avgaser.

Större besparingar

Du får enastående prestanda och bränsleekonomi med båda växellådorna, men Jazz tar ytterligare ett steg med sitt tomgångsstopp. Denna funktion stänger av motorn när du väntar på att trafikljuset ska slå om från rött till grönt, och startar sedan motorn automatiskt igen när du trycker på gaspedalen.

Trekvartsvy framifrån av Honda Jazz Dynamic i stadsmiljö.

Om det är sportig körning ute på vägarna du är ute efter kommer Jazz med 6-växlad manuell växellåda verkligen till sin fulla rätt. Om du har en Jazz med 7-växlad steglös växellåda kan du förstärka den sportiga körupplevelsen ytterligare genom att använda de racinginspirerade växelpaddlarna på ratten.

Säkra kombinationer

Oavsett storlek är Jazz en gigant när det gäller säkerhetsfunktioner.

Trekvartsvy framifrån av Honda Jazz Dynamic.

Med så många säkerhetsfunktioner är det ingen överraskning att Jazz fick NCAP-utmärkelsen Best In Class Supermini.

Honda Jazz har korats till den säkraste superminin av den oberoende säkerhetsorganisationen Euro NCAP. Efter att ha tilldelats det högsta betyget på 5 stjärnor av NCAP vann den även den prestigefyllda utmärkelsen Best In Class Supermini 2015 för framstående säkerhetsarbete. Ingenting har förändrats, och det stannar inte här.

Avancerat förarassistanssystem (ADAS)

Vårt förarassistanssystem har funktioner som filbytesvarare och aktivt City-bromssystem. De kommer att hålla utkik efter dig på vägen.

Frontalkrocksvarnare

Den varnar dig när den upptäcker en risk för kollision framåt med både visuella signaler och ljudsignaler.

Däcktrycksvarningssystem

Den här funktionen håller dig och dina passagerare säkra genom konstant övervakning av däcken för att upptäcka tryckminskning och varnar dig om problem uppstår.

Automatisk helljusomkoppling

Systemet bedömer körförhållandena runt omkring dig och växlar automatiskt mellan hel- och halvljus.

Automatiska strålkastare med skymningssensor

Vi ser inte med blida ögon på körning i dåligt ljus, så vi har lagt till en sensor som automatiskt aktiverar strålkastarna på din Jazz när ljuset börjar falna.

Regnsensorstyrda torkare

Vindrutetorkarna reagerar vid första anblicken av regn och justerar sin hastighet till skyfall, lätt duggregn och allt däremellan. Det innebär att du kan hålla ögonen på vägen och händerna på ratten.