Close

Jazz-design

I egen hög person

Ett äventyr i rymden

Klassledande

1 314 liter

utökat bagageutrymme

Ny och sportig

16-tums

lättmetallfälgar

Scrolla

Honda Jazz-produktlogga.

Den rymliga superminin

Honda Jazz har aldrig varit i bättre form, och den är snygg på utsidan och har en smart och rymlig interiör.

Färg med karaktär

Ett vackert resultat som inte går att blunda för.

Välj bland dessa iögonfallande färger.

White Orchid Pearl

Vy från sidan av Honda Jazz i White Orchid Pearl.

Pricken över i

Ny design med extra attraktioner.

Närbild på strålkastarna på Honda Jazz Dynamic.

Med fokus på form och funktion är Jazz-modellens LED-halvljus vackert integrerat i linjerna och strålkastarnas eleganta form.

Det blir svårt att slita blicken från den nya Jazz-modellen med sin meningsfulla och målinriktade attityd, från den främre stötfångaren och frontgrillen till spoilern för bakluckan.

Fysisk närvaro

Jazz har en självsäker attityd och med sina nya, sportiga 16-tums lättmetallfälgar ser den mycket mer ut som en vägkramare – vilket är precis vad den är oavsett om du cruisar på motorvägen eller röjer runt i stan.

Klart för start

Jazz Dynamics sportiga karaktär syns tydligt i den nya utformningen. Det är alla förares drömbil, redan innan man sätter sig bakom ratten.

Närbild på hjulen på Honda Jazz Dynamic.

Dynamic gör verkligen ett unikt intryck med dessa Berlina Black-lättmetallfälgar.

Närbild på den bakre stötfångaren på Honda Jazz Dynamic.

Formen på den bakre stötfångaren – samt den nedre frontgrillen – på Dynamic-nivån är förstärkt med subtila röda detaljer.

Illusion-ernas mästare

Upplev miraklet med utrymme.

Honda Jazz har otroligt ben- och huvudutrymme – och om du verkligen vill sträcka ut dig fälls våra banbrytande säten Magic Seats snabbt upp och ned, för att passa dig och din livsstil.

Skönheten kommer inifrån

Interiören står sig väl i konkurrensen. Instrumentbrädan och kontrollerna har en förstklassig känsla och alla nivåer har ny klädsel invändigt. När du sitter i en Jazz märker du att kvaliteten är i en klass för sig.

 

Sidovy av Honda Jazz som visar interiören och Magic Seats-sätena.

Interiören är utformad med mångsidighet i åtanke. Det är inte bara gott om passagerarutrymme, utan sätena kan justeras och konfigureras på många olika sätt. Det gör att du kan skapa ett stort bagageutrymme och stor flexibilitet.

Närbild av klädseln i Honda Jazz Dynamic.

Dynamics klädsel är konstruerad med unika kritstreck och har fina, orange sömmar som ger Jazz en sportig känsla, tillsammans med den läderklädda ratten och växelspaksknoppen.

Håll kontakten

Med Honda CONNECT har du musik och vänner nära till hands.

Närbild på Honda Jazz Honda CONNECT-skärmen.

Med pekskärmen på 7 tum har du allt du behöver nära till hands.

Med hjälp av Bluetooth® eller USB kan du få åtkomst till information och spellistor i din smartphone. Den förinstallerade internetbaserade AHA™-ljudspelaren låter dig också ansluta till dina favoriter bland radiokanaler, poddsändningar och nyhetstjänster. Jazz har också ergonomiska ljud- och telefonreglage nära till hands på ratten. När bilen står still kan du till och med titta på film via HDMI.

 

 

Närbild bakifrån av backkamera i Honda Jazz.

Du är alltid på rätt väg med tillvalet Garmin navigering.

Närbild bakifrån av backkamera i Honda Jazz.

När du lägger in backväxeln på Elegance-modellen aktiveras en backkamera med flera vinklar automatiskt och ger dig ett urval av vyer av området bakom bilen.

Tillbaka till huvudsidan
Honda