Vy från sidan av Honda e som laddar i ett garage.

TILLGÅNG TILL KRAFT

För fullständig kompatibilitet och lugn och ro kan du lita på att Honda Power Charger, tillsammans med ett utbud av Hondas laddningstillbehör, hjälper dig när du vill ladda din bil.

Bläddra

Koppla upp dig med Honda

Varför du bör ladda med Honda Power Charger.

Snabb och pålitlig

Honda Power Charger kan anslutas till 3-fas för en maximal laddningskapacitet på 22Kw och 7,4Kw på en fas med en integrerad effektmätare. Honda Power charger är kompatibel för framtida modeller samt möjlighet att ladda andra elbilsmärke. Honda e har en maxkapacitet på 6,6 Kw enfas laddning. Detta regleras av bilens onboard-laddare vilket ger en laddtid på strax under 5 h under förutsättning att Honda Power Charger är ansluten till ett 32A-uttag, betydligt snabbare än med ett vanligt vägguttag. Honda e kan även laddas via ett AC-uttag i hemmet och den automatiska återställningsfunktionen ser till att fortsätta ladda efter en snabb säkerhetskontroll om ett fel skulle inträffa.

* Tiden beräknas från att lampan om laddningsbehov tänds på instrumentpanelen.

Enkelt och bekvämt

Honda Power Charger är försedd med ett halvgenomskinligt hölje med ett LED-statusfält som indikerar aktuellt läge samt en digital display som visar mängden använd energi. När kabeln är korrekt ansluten låses den på båda sidor för maximal säkerhet.

Extra säkerhet

Honda Power Charger är försedd med en DC-läckdetektor som är kompatibel med den mer kostnadseffektiva och vanliga anslutningen RCD typ A. Den är också lämplig för användning både inom- och utomhus.

Tryggt hemma

Förutom att den är enkel att använda har Honda Power Charger konstruerats för enkel integrering med dagens mest populära tekniker för smarta hem. Tack vare UDP, Modbus TCP och en ingångsväxlare, kan den enkelt anslutas till tekniken som styr våra hem.

ÄR DU BEHÖRIG?

DET BERÖRINGSFRIA KORTET ÄR PERFEKT NÄR DU BOR I LÄGENHET, SÅ ATT ENDAST DU OCH BEHÖRIGA PERSONER KAN ANVÄNDA LADDAREN.

Modell som demonstrerar beröringsfria kort vid laddning.
Modell som demonstrerar beröringsfria kort vid laddning.

Med Honda Power Charger – och om du kör en företagsbil – kan du fakturera företaget eller leasingbolaget när du laddar i hemmet. Tack vare det godkända MID- eller M&E-certifierade mätarsystemet som finns som tillval.

Bättre skydd

Med en Honda Power Charger ansluten till ett pålitligt Modbus-system kan laddaren kontrollera hushållets totala strömförbrukning.
Enkelt uttryckt styr laddaren laddningen av din Honda e efter aktuell förbrukning, vilket också minskar risken för att överbelasta ditt elsystem.

Närbild på Honda Power Charger vid laddningsstation.

LADDA UPP MED HONDA POWER CHARGER

Det finns tre att välja mellan.

Honda Power Charger

Detta ger en laddningskapacitet på upp till 22 kW för snabbare laddning hemma. Upp till 22 kW trefas/7,4 kW enfas.

Honda Power Charger S

Utöver funktionerna i Honda Power Charger har denna laddare intelligent laddning, möjlighet att ställa in användarbehörigheter samt kan integreras med smarta hem via UDP.

Honda Power Charger S+

Den här fullutrustade laddaren har alla funktioner du hittar hos de andra två och är dessutom försedd med e-mobilitetslösningar som lokal lasthantering med Power Charger S+ som kommunikationshubb eller med en extern energimätare via Modbus TCP.

*Funktioner beror på vilken version som valts.

 

Närbild på Honda Power Charger S+.

Laddaren som visas är Honda Power Charger S+. Alla tre laddare levereras med eller utan luckor beroende på lagstiftningen i olika länder.

Modell som demonstrerar appen My Honda+ som skickar uppdateringar om laddningsstatus.

Honda e kan skicka uppdateringar om laddningsstatus via appen My Honda+.