Trekvartsvy framifrån på Honda Civic under vägbro

DEN KÖR SOM DEN SER UT

Civic 5-dörrars har ett lättare, styvare chassi för en fängslande körupplevelse. Under huven kan du välja på två turboladdade bensinmotorer. Är du redo att köra?

  • TVÅ VTEC TURBO-MOTORER

    1,0 l/1,5 l

Bläddra

Redo för vägen

Supereffektiva motorer och ett lättare chassi ger dig perfekt kontroll.

Vår senaste Civic har prestanda som matchar det sportiga utseendet. Du kan välja mellan två raffinerade bensinmotorer: den kraftfulla 1.5 VTEC Turbo med 182 hk och den effektiva 1.0 VTEC Turbo på 126 hk. Det blir spännande att köra vilken du än väljer.

Arbeta i din egen takt

Civic 5-dörrars kan ge dig den körupplevelse som passar dig. För dem som föredrar en manuell växellåda har Civic 5-dörrars en mjukväxlad 6-växlad växellåda som tar dig hela vägen genom varvtalsområdet med en exakt och sportig funktion.

Motorvägsvy i solnedgång

Sportig VTEC-turboprestanda och direkt hantering, kombinerat med en låg, aerodynamisk profil, ger Civic en atletisk stil.

Ta det lugnt

När det gäller bensinmodellerna finns det möjlighet att välja vår 7-växlade automatiska CVT-växellåda för en mer avkopplande körning. Stark, linjär acceleration är det som gäller här, och om andan faller på kan du välja racerbilsliknande kontroll genom att använda växelpaddlarna på ratten för att växla.

Eco-knapp

Bränsleeffektiviteten kan förbättras ytterligare om du kör i ECON-läge.