Close
Stäng
Trekvartsvy bakifrån på Honda Civic som kör genom en tunnel.
Trekvartsvy bakifrån på Honda Civic som kör genom en tunnel.

Sökandet efter det nya

Honda Civic 5-dörrars har en helt ny design inifrån och ut. Den är det rätta valet för dig som vill kombinera stil, komfort och klassledande interiörutrymme med ett smidigt och sportigt utseende.

  • STORT BAGAGEUTRYMME

    478 liter

  • FLEXIBLA FÄLLBARA BAKSÄTEN

    Delbara 60/40

Scrolla

Designkonst

Civic 5-dörrars fångar uppmärksamheten överallt.

Vy bakifrån av Honda Civic.

Det första som slår dig är den låga, aerodynamiska profilen. Det går inte att ta miste på att den här bilen, med dess mjuka atletiska linjer, är skapad för prestationer.

Håller stilen

Framtill skapar de stora luftintagen och den smala grillen en aggressiv karaktär. Allting flödar böljande utmed bilens sidor och över taket till den breda bakluckan. Det är lätt att se att varje millimeter av bilen är utformad för körning.

Sidovy av Honda Civic.
Vy framifrån av Honda Civic.

Vyn från den inre utrymmet

Sportupplevelsen fortsätter på insidan med designdetaljer som: upplysta digitala mätare, pedaler i aluminium och en läderklädd ratt. Det är en miljö skapad för komfort också med gott om benutrymme, mjuka kvalitetsmaterial och lyxiga säten.

Mer bagageutrymme

Det mångsidiga 60:40 fällbara baksätet ökar Civics lastkapacitet. Kombinera det med en bred baklucka – som gör lastning i och ur så mycket enklare – och du blir förvånad över vad du kan få plats med i den här bilen.

Trekvartsvy bakifrån på Honda Civic – bagageutrymmet.

Du kan lätt anpassa Civics bagageutrymme så att alla de där besvärliga föremålen får plats.

Förarens vy av Honda Civics instrumentbräda.

Förarplatsen är perfekt för alla körsituationer. Från den här positionen ger dig Civic utmärkt feedback och kontroll, vilket bidrar till en sportig upplevelse när du vill.

Väl ansluten

Håll kontakten med allt du älskar, som musik och dina vänner.

Närbild av infotainmentsystemet Honda CONNECT med Garmin Navigation.

*Endast utvalda varianter. Tillgänglighet för Android Auto™ kan komma att ändras och kan variera på olika geografiska platser. Apple CarPlay®-funktioner, applikationer och tjänster är kanske inte tillgängliga i alla områden och kan komma att ändras.

Med hjälp av Bluetooth®, eller USB kan du få åtkomst till information och spellistor i din smartphone. Du kan också överföra telefonens gränssnitt – via Apple CarPlay® eller Android Auto™ – till 7-tumspekskärmen som ger tillgång till appar som gör att du kan ringa och skicka och ta emot meddelanden*.

Mer anslutningar

Den förinstallerade internetbaserade AHA™-ljudspelaren låter dig också ansluta till dina favoriter bland radiokanaler, poddsändningar och nyhetstjänster. När bilen står still kan du till och med titta på film via HDMI.

Närbild av infotainmentsystemet Honda CONNECT med Apple Car Play.
Tillbaka till huvudsidan
Honda