Tio smarta detaljer på nya elbilen Honda e:Ny1

den 22 september 2023

Tio smarta detaljer på nya elbilen Honda e:Ny1

Den är smart, snygg och helelektrisk. Hondas nya SUV e:Ny1 har många fördelar. Här är tio smarta detaljer som utmärker denna hållbara modell som inte kompromissat med vare sig stil eller prestanda.

1. Snygg design. Hondas senaste helt eldrivna fordon, e:Ny1, blandar fräsch estetik med modern funktionalitet. Designen är elegant och sofistikerad, kryddad med den senaste avancerade tekniken.

2. Noll utsläpp. Som ett helt elektriskt fordon har e:Ny1 noll avgasutsläpp när den körs, vilket är ett steg mot lägre koldioxidutsläpp i världen och en renare framtid.

3. Tyst körning. Elmotorn ger tyst och samtidigt kraftfull drift. Komforten för passagerare blir bättre och bullret minskar i både kupén och för omgivningen.

4. Snabbladdad. Laddningsfunktionen gör att bilen kan laddas upp till 80 procent på 45 minuter. Eller från 0 till 100 km på elva minuter. Laddningen kan enkelt schemaläggas med Honda-appen my Honda+.

5. Lättstyrd infotainment. Sömlös smartphoneintegration och en 15,1-tums skärm som ger dig tillgång till allt från navigationshjälp, status på batteriet och backkameran till ljud- och klimatkontroll.

6. Sitter säkert. Honda SENSING ingår som standard och innehåller både aktiva och passiva säkerhetsfunktioner inklusive multivinkelkamera, anpassningsbar farthållare och en mängd system som hjälper dig hålla avstånd och bilen i rätt fil. 

7. Enkel att parkera. Nya e:Ny1 har parkeringssensorer fram och bak, backkamera och till och med parkeringshjälp som hjälper dig att tryggt få bilen på plats när det är trångt om utrymme.

8. Perfekt för stadskörning. Med en räckvidd på 412 km fungerar denna SUV utmärkt för ärenden i stan, daglig pendling eller lite längre körningar.

9. Ljus och rymlig. Panoramataket på Advance-modellen ger en härligt luftig känsla i kupén. Lastytan i bagagedelen är 361 liter och kan utökas upp till 1 176 liter med sätena nere.

10. Lätt att ladda mobil och surfplatta. Mittkonsolen har en trådlös laddningsplatta som standard och det finns USB-C-portar både fram och bak.

Hondas helelektriska SUV e:Ny1 kostar just nu från 499 900 kr (ord pris från 530 100 kr). Gäller t o m 31/10 -23.

Det går att boka provkörning, klicka på nedanstående länk.

Boka provkörning