Teckna Honda Service Trygg serviceavtal

den 12 januari 2023

Genom att köpa ett Honda Service Trygg serviceavtal får du rätt service precis när din bil behöver det och till ett mycket förmånligt pris. I servicen ingår alltid originalprodukter såsom servicedelar, oljor och vätskor. Dessutom utförs servicen av specialutbildade Hondatekniker som vet allt om hur din bil bäst ska hanteras. Serviceavtalet täcker standardservicen av din Honda under bilens första fem år (eller till den gått 100 000 km).

All den service som ingår hittar du i bilens servicebok. Där finns en lista med alla underhållspunkter beskrivna i detalj. Bilens servicepåminnelsesystem hjälper dig att hålla reda på när det är dags för service. Det som inte ingår i Honda Service Trygg är kostnader för extra underhållsarbete eller justeringar som inte är specificerade i serviceboken samt kostnader för förbrukningsmaterial och slitagedelar såsom bromsbelägg, vindrutetorkare och däck.

Serviceavtalet kan tecknas när du köper ny bil och allra senaste en månad efter bilens köpdatum eller efter att du kört max 1 500 km.

Avtalet kan tecknas för Jazz, Civic, HR-V och CR-V och kostar endast 11 200 kronor. Jämfört med om du köper servicen individuellt vid varje tillfälle sparar du minst 40 procent med det femåriga avtalet. För elbilen Honda e finns motsvarande serviceavtal för endast 7 700 kronor.

Kontakta närmaste återförsäljare