Skön höstkörning med Honda e:Ny1

den 10 november 2023

Skön höstkörning med Honda e:Ny1

Det finns många fördelar och bekväma funktioner med att köra Hondas helelektriska modell e:Ny1, inte minst nu när det börjar bli lite kyligare. Här är tio tips.

Varm kupé. Via appen MyHonda+ går det att förvärma kupén så att du sätter dig i en skön och välkomnande varm bil på morgonen.

Inga rutor att skrapa. Med förvärmd kupé behöver du inte heller ägna tid åt att skrapa rutorna när det är frost. Du sparar värdefull tid på morgonen och slipper frysa utanför bilen medan du skrapar.

Trådlös laddning. När du väl har satt dig bakom ratten är det bara att lägga mobilen bredvid dig på laddningsplattan under displayen så laddar du mobilen trådlöst.

Smidig öppning. När det är lite kallare ute uppskattar vi alla små detaljer som gör livet lite enklare. Som att Honda e:Ny1 har en elmanövrerad baklucka. Bara tryck på knappen och så stänger luckan sig.

God sikt bakåt direkt. Bilens sidospeglar är elektriskt uppvärmda, vilket gör att du slipper skrapa bort frost eller imma när det är lägre temperaturer.

Varma säten. Det finns värme i framsätena på e:Ny1, en skön standardfunktion som gör färden lite bekvämare under hösten och vintern.

Rattvärme. På Advance-modellen av e:Ny1 finns rattvärme. Betydligt bättre än att lägga fingrarna på en iskall yta.

Lampor åt alla. I e:Ny1 finns gott om innerbelysning i kupén. Det finns stämningsfull miljöbelysning i taket, vanlig innerbelysning som lyser upp kupén tydligt, kartbelysning vid passagerarsätet fram så att medpassageraren kan bistå föraren om det behövs, mätarbelysning såklart så att mätarna tydligt syns under färd, läslampa bak för den som vill läsa på resan och givetvis belysning i bagageutrymmet så att du ser ordentligt när du packar in och ur bilen under mörkare tider.

Adaptivt helljus. Under vinterhalvåret är strålkastarna extra viktiga. På Honda e:Ny1 finns funktionen adaptivt helljus. Det betyder att strålkastarna känner av när det kommer mötande fordon. Bilen växlar automatiskt från helljus till halvljus vid möte eller när ett framförvarande fordon upptäcks.

Kostnadsförslag på nätet. Visste du förresten att det går att få ett finansieringsförslag för din nya Honda på hemsidan via Hondas nya Online-shop? Enkelt och snabbt!

Mer om e:Ny1