Perfekt för vår sportiga familj

Nya Honda CR-V med sju säten passar som hand i handske för den stora familjen – och för den sportiga familjen som behöver skjutsa både egna och andras barn till träningarna.

den 29 januari 2019

Familjen Lemke-Permanssons schema är fullspäckat med träningar, matcher och cuper. Barnen Nicole, 13, och Aston, 9, spelar nämligen fotboll i Hammarby och hela familjen är engagerad.

– De har tre träningar var i veckan plus alla matcher och cuper på helgerna. Så mitt och Davids liv går just nu ut på att skjutsa runt på olika aktiviteter. Det vore väldigt praktiskt att ha en bil såsom en CR-V med sju säten, säger Melinda Lemke.

Melinda passade på att provköra nya sjusitsiga Honda CR-V till alla träningar och cuper – detta tillsammans med tränaren Joakim Bourelius, eftersom maken David var på affärsresa.

– Jag är egentligen ganska ointresserad av bilar, men jag har tydliga prioriteringar för vilka modeller som kan komma i fråga. Säkerhet är det allra viktigaste för mig. Det ska finnas backkamera och olika säkerhetssystem. Jag är inte någon van bilförare och det är utmanande att parkera i Stockholm. Bra navigation är också avgörande när jag väljer bil, säger Melinda.

– Coolt att så många får plats i bilen samtidigt, säger Aston, som provade att sitta på ett av de två extra sätena längst bak.

Joakim är sugen på att byta till en SUV såsom nya Honda CR-V av flera skäl.

– Dels är den snygg, men framförallt tycker jag en SUV är ett så mycket roligare alternativ att köra än en minibuss. Och precis som Melinda har jag också släkt i Norrland så det är viktigt med en bil som kan fungera både i stan och på långfärd när det gäller komfort och bränsleekonomi, säger Joakim.

Melinda tycker bilen är lättkörd och att sikten är bra, och det är ett par saker till som imponerar på henne.

– Dels är den väldig rymlig och det finns gott om benutrymme, och dels gillar jag verkligen head up-displayen framför ratten som visar viktig information i mitt synfält så att jag kan koncentrera mig på bilkörningen och inte behöver släppa blicken från vägen, säger Melinda.

Är du också intresserad av att uppleva helt nya CR-V? Kontakta din närmaste återförsäljare och läs gärna mer om alla finesser på honda.se.