NSX på exklusivt besök i Malmö

Honda Malmös trogna kunder fick en unik glimt av Hondas supersportbil NSX när det var invigning av Honda-återförsäljarens nya lokaler. Det här är första gången bilen visas i Sverige.

den 1 maj 2018

Många som gillar snabba bilar har Hondas nya supersportbil NSX som drömbil. Mer än 200 av Honda Malmös kunder fick se den på nära håll den 19 april. Då var det VIP-kväll och invigning av Honda-återförsäljarens lokaler. Gästerna bjöds på mat och dryck, underhållning och den riktigt exklusiva visningen som var en väl bevarad hemlighet.

– NSX:en är en överraskning för alla våra gäster. De förtjänar någonting extra. Det är ett unikt tillfälle att se den. Våra VIP-gäster får provsitta den också. Förutom den här bilen finns det bara ett enda privatimporterat exemplar av bilen i Sverige, säger Frederick Enaholo, delägare av Honda Malmö.

Vi svenskar får annars åka till de stora internationella motorutställningarna eller till någon av de få noggrant utvalda Honda-återförsäljarna i exempelvis Tyskland eller Storbritannien för att få se ett exemplar av den nya NSX:en.

Honda Malmö flyttar till nygamla lokaler på Agnesfridsvägen i östra Malmö. Lokalen byggdes åt Honda 2005 men har de senaste fem åren inrymt andra bilmärken. Nu är Honda tillbaka igen, i nyrenoverade lokaler.

– Det känns jättekul att komma tillbaka till den här adressen. Vi hoppas kunna nå fler genom att finnas här. Vi tycker att vi har den finaste fasaden på den här gatan av alla bilfirmor. Nu har vi höjt standarden på bilhallen, bland annat med nytt golv, säger Frederick.