Lyckad lansering för Nya Honda Civic

VIP-kvällarna hos Åkessons Bil i Götene och Runes Bil i Habo var välbesökta. Folk gick man ur huse för att få en glimt av nya Honda Civic.

den 23 april 2017

Den tionde generationen av Honda Civic lanserades den 1-2 april i Sverige. När vi pratade med några Honda-återförsäljare i Västergötland kan vi konstatera att intresset för den nya bilen är stort. 

– På vår VIP-kväll kom cirka 400 personer. Vi har aldrig haft så mycket folk någonsin på en VIP-kväll. Nya Civic är rolig att visa, den är ju så läcker och det visar också folks reaktioner: ’Wow, en sån vill jag ha,’ säger Johan Lundström på Runes Bil.

Nästan lika många kom på VIP-kvällen som Åkessons Bil anordnade på onsdagen den 29 mars, och ytterligare 400 personer besökte bilhallen i Götene under lanseringshelgen.

– Vi visade bilarna, bjöd på lite underhållning och förtäring. Intresset är väldigt positivt för den nya modellen, säger Christer Åkesson.

Enbart hos Åkessons Bil och Runes Bil tecknades uppemot ett 40-tal order på nya Civic under de första två veckorna som den funnits tillgänglig.