Köp en begagnad Honda med garanti

den 13 juni 2024

Köp en begagnad Honda med garanti

Nu kan du köpa en begagnad Honda med garanti tack vare Honda Approved-programmet.

Honda Approved. Så heter Hondas erbjudande för dig som är intresserad av att köpa en begagnad Honda.

Honda är känt för den höga kvaliteten och hamnar ständigt i topp när det gäller tillförlitlighet i den årliga bilkonsumentundersökningen AutoIndex. För dig som vill känna dig trygg med att köpa en begagnad Honda är Honda Approved perfekt.

125 punkter i checklistan
En begagnad bil som godkänts i programmet Honda Approved har nämligen genomgått en mycket noggrann teknisk kontroll. Checklistan innehåller hela 125 punkter som besiktigas av Hondas tekniska personal. Eventuella fel som upptäcks åtgärdas innan bilen får kvalitetsstämpeln Honda Approved.

Tolv månaders garanti
Honda är så pass säkert på den höga kvaliteten att alla Honda Approved-bilar har en tolv månaders garanti med obegränsad körsträcka (gäller ej yrkestrafik).

Dessutom ingår tolv månaders vägassistans – om det mot förmodan skulle hända något kan du vara lugn och lita på snabb och enkel hjälp från Hondas vägassistansteam.

Bilarna som blir godkända i Honda Approved-programmet är begagnade och kan vara upp till åtta år gamla.

På Honda.se kan du under rubriken Begagnade bilar hitta Honda Approved. Här förklarar Honda vad det innebär att köpa en begagnad Honda och det finns även en digital sökassistent som enkelt hjälper dig att hitta en begagnad bil som passar just dina behov.

Jag vill köpa begagnat