Honda Jazz vinner Small Car of the year

den 13 februari 2022

Honda Jazz vinner Small Car of the year 2022

Honda Jazz Hybrid har tagit hem ett av Storbritanniens mest prestigefyllda bilpriser, Small Car of the Year, det vill säga bästa bil i småbilsklassen 2022 från organisationen What car?.

Året börjar bra för Honda och speciellt för Honda Jazz Hybrid. Bilmodellen vinner utmärkelsen Small Car of the Year 2022 från What Car? – en brittisk organisation som hjälper bilköpare med tips och recensioner av alla bilmärken. Varje år utses de bästa bilarna i olika kategorier.

I konkurrens med andra stora, kända bilmärken utmärker sig Honda Jazz som en kompakt bil med stora fördelar, inklusive säten med anti-trötthetsfunktion, en stor lastkapacitet på upp till 1 205 liter tack vare de magiska sätena och ett infotainmentsystem med sömlös smartphoneintegration via både Apple CarPlay och Android Auto.

Den kompakta bilmodellen känns inte bara stor tack vare den rymliga interiören utan även för den fina komfort och raffinerade design som den erbjuder. Hondas smarta e:HEV hybridteknik gör sitt för att förstärka en högst överkomlig bränsleekonomi, speciellt märkbart i stadsmiljöer med låga hastigheter och många stopp.

Nyligen utsågs Honda Jazz även till vinnare i Vi Bilägares långtidstest.

Mer om Jazz Hybrid