Honda Civic Hybrid nominerad till Autobest 2023

den 11 december 2022

Honda Civic Hybrid nominerad till Autobest 2023

Nya Honda Civic Hybrid är en av sex finalister till tävlingen Autobest 2023 och utmärkelsen Bästa bilköp i Europa.

Varje år släpps hundratals nya bilmodeller, men det är bara sex av dem som nominerats för den prestigefyllda utmärkelsen Autobest 2023 ’Best Buy Car of Europe’, det vill säga bästa europeiska bilköp. Nya Honda Civic Hybrid är en av finalisterna. Det här är fjärde gången som Honda har en nominerad bilmodell i finalen av biltävlingen Autobest. Tidigare finalister inkluderar HR-V 2016, Civic 2018 och Jazz 2021.

Juryn för Autobest-priserna består av 31 av de mest inflytelserika motorjournalisterna i Europa. De väljer ut den bil som anses vara det bästa erbjudandet överlag för den breda massan av europeiska bilköpare.

Den senaste Civic-modellen har fått beröm från journalister för den körupplevelse bilen ger tack vare effektiva prestanda och fina köregenskaper. Det nyutvecklade hybridsystemet kombinerar exceptionell bränsleekonomi med engagerande acceleration och prestanda. Interiören har designats med särskilt fokus på färger och taktila material för att ge en förstklassig känsla. Det finns en rad intuitiva tekniker och sömlösa anslutningsmöjligheter som gör vardagen lätt för passagerarna. Ett mycket styvt chassi, det omfattande säkerhetspaketet Honda SENSING och inte mindre än elva krockkuddar ger ett mycket långtgående skydd för både förare, passagerare och fotgängare och andra trafikanter. Säkerhetsfunktionerna har nyligen gett Honda Civic full pott – fem stjärnor – i Euro NCAP:s säkerhetstester.

Mer om nya Civic