Honda Civic är årets bilmodell

Idag utsågs Honda Civic till Årets Bilmodell i Guldknoppen 2013. Hela 96 procent av Honda Civics nybilsägare är enligt utmärkelsen mycket nöjda med sin bil och modellens mest utmärkande egenskap är lastutrymmet.

den 7 januari 2014
Honda Civic

Det är Autopedia som årligen mäter hur nöjda alla svenska nybilsköpare är och utser vinnare i kategorierna Årets BilmärkenÅrets ÅterförsäljarnätverkÅrets bilmodell och Årets Återförsäljare
Kommentar från en nybilsköpare av Honda Civic 2013-10-26 
"Kanske det bästa är bagageutrymmet. Finns ingen i klassen som är i närheten avsamma volym och stuvningsutrymmen, instrumenteringen är smart uppbyggd och lättöverskådlig."
  
-  2014 kunde knappast ha börjat på ett bättre sätt. Vi är väldigt stolta över utmärkelsen och att andelen nöjda kunder inte är långt ifrån de 100 procent vi alltid strävar efter. Civic är en av vår populäraste modell och står för cirka 30 procent av vår försäljning. I vår kommer vi utöka Civic-sortimentet med en kombi med klassledande utrymmen, säger Maria Johansson PR & Informationsansvarig på Honda Sverige.

Om Autopedia och Guldknoppen
Autopedia är en tjänst och ett varumärke som ägs av ScandInfo Marketing Research AB. Alla som köper en ny personbil (exkl. förarlösa bilar såsom hyrbilar eller demobilar) i Sverige får ett brev på posten eller via e-post en vecka efter leverans av bilen. Samtliga frågor besvaras via webbaserade frågeformulär och avser hur nöjd man är med bilköpet. Register över personer och registrerade bilar köps av Transportstyrelsen. Efter 6 veckor får alla bilköpare som tidigare lämnat sin e-postadress till oss, en länk via e-post med inloggningsuppgifter till ett nytt webbaserat frågeformulär som avser hur nöjd man är med själva bilen.
 
Läs gärna mer på www.autopedia.se.