De har Honda e som lånebil

den 20 juni 2021

De har Honda e som lånebil

När motorcykelexperten MC-konsults kunder lämnar in sina tvåhjulingar för service får de köra fyrhjuligt och eldrivet.

MC-konsult i Lidköping är expert på motorcyklar. Här kan man både köpa och serva hoj av många olika märken, bland annat Honda, Triumph, Indian och Zero. 

Så här på försommaren är det många kunder som vill prova något nytt eller lämna in sin motorcykel för service inför sommarsäsongen. Då ges kunderna en ovanlig chans – nämligen att få ratta en elbil. MC-konsult har köpt in tre Honda e.

– När kunderna lämnat in sina motorcyklar för service får de låna en Honda e av oss. De som lånar är imponerade. Men det är inte helt lätt att få alla att prova, många är fundersamma kring eldrift, säger Johan Kjellström.

Johan och hans kollegor däremot är helnöjda efter inköpen av de tre Honda e-bilarna. När de inte är upptagna av kunder används bilarna för pendling till och från arbetet. För Johans del innebär det cirka tre mil om dagen.

– Den passar perfekt till mitt behov, är smidig att parkera och dessutom rolig att köra, förklarar Johan.

De tre Honda e-bilarna bär reklam för MC-konsult och är prydda med nummer som representerar medarbetarnas idoler inom mc-sporten: 34 för Kevin Schwantz som kör 500cc, 46 för roadracingföraren Valentino Rossi och 8 för att det är en snygg siffra...

Mer om Honda e