Honda e är inte lik någon annan bil

Både Honda e och Jazz är fullbokade av press som är nyfikna på att prova de nya bilarna. Sajten Allt om Elbil är en av många inom pressen som har testat Honda e och som tycker att det är den perfekta elbilen.

den 7 juni 2020

Allt om Elbil har testat Honda e under en veckas tid och kommer fram till att ”Honda på det stora hela tagit fram den perfekta elbilen om du dagligen kämpar med att dribbla dig runt i den stökiga storstadstrafiken”. Reportern lyfter bland annat fram bilens nätta storlek som en styrka eftersom den är snabb och smidig på vägarna. Enligt skribenten finns det tre anledningar till att välja Honda e: 1) för att den är oerhört kul att köra, 2) för att den har mängder med avancerad teknik och 3) för att det är en bil som gör att du syns och uppmärksammas.

Det avslutande citatet säger mycket om bilens karaktär: ”Det var längesedan jag körde en bil som väckte så stor nyfikenhet hos förbipasserande. Under testveckan blev det många glada tillrop, tummar upp och nyfikna som ville komma fram för att kika på bilen. Honda e är helt enkelt en bil som sprider glädje”.

Läs mer hos Allt om Elbil