Byt framruta hos Honda

Har du fått ett stenskott som orsakat en spricka i framrutan? Då kan du med fördel köra till din Honda-verkstad och byta till en originalruta.

den 11 november 2020

För många är det säkert självklart att den vanliga servicen sköts av din auktoriserade Honda-verkstad. Men visste du att du även kan få hjälp att byta framruta och att få nya nycklar?

I din moderna Honda sitter det många viktiga komponenter integrerade i framrutan, till exempel kameror och sensorer som bland annat hjälper till att styra bilens säkerhetsteknik. Genom att byta hos en auktoriserad Honda-verkstad får du en originalruta monterad på precis samma sätt som när bilen var ny. En utbildad tekniker ser till att bilens säkerhetsutrustning är korrekt kalibrerad och att alla system fungerar som de ska. Byte av framruta omfattas ofta av din bilförsäkring och du betalar bara självrisken.

Din auktoriserade Honda-verkstad kan även hjälpa dig med att beställa en ny originalnyckel till bilen – ifall nyckeln har tappats bort eller har gått sönder. Din nyckel är speciellt kodad till just din bils säkerhetssystem och larm. Din Honda-verkstad ser till att du får en ny originalnyckel och fjärrkontroll, färdigprogrammerad till din Honda. Samtidigt ser din verkstad till att alla borttappade eller utslitna kopior inaktiveras.

AUKTORISERADE HONDAVERKSTÄDER