Close
Närbild av Honda E framifrån
Närbild av Honda E framifrån

SÖMLÖS, STILREN OCH MODERN

Vi har designat framtidens bil genom att se bakåt i tiden. Honda e påminner om den allra första Honda Civic och har en retro-look med enkla och rena ytor.

Bläddra

Den perfekta formen

När idéer möts.

Vi skapade Honda e genom att ifrågasätta allt: Kan vi ha olika strålkastare och bakljus? Var placerar vi blinkersljusen? Hur kan vi förbättra aerodynamiken? Den här unika bilen är resultatet av alla dessa svar – den perfekta formen. Honda e är rolig att köra, säker och snygg, och en symbol för moderna värderingar och hur vi kör idag … och in i framtiden.

Närbild på Honda e.
Närbild på Honda e.
Utvändig vy framifrån av Honda E.
Närbild på hjul på Honda e.

Allt i ett

Integration är nyckeln till en enhetlig design.

De främre strålkastarna, radarsensorer och kamera med multivy är monterade i en enda panel. På samma sätt kombinerade vi alla dessa element även längst bak – allt-i-ett. Hjulen på 17" i lättmetall har specialdesignade kåpor för att hålla dem fria från bromsdamm, så att din Honda e ser renare ut längre.

En rymdfärd

Städer är bullriga och trånga. Honda e är den raka motsatsen.

Honda e interiör.

Komfort för alla – Honda e har säten i Melange-tyg.

Den välisolerade och rymliga kupén i Honda e är avslappnande att stiga in i. Det är en lugn och rofylld miljö – som en lounge – med ljus och luftig inredning.

Rörelseutrymme

Det finns ingen mittkonsol heller, vilket gör att kupén känns ännu bredare. När du sätter dig i de bekväma sätena och slänger en blick på den breda helskärmsinstrumentpanelen, känns det som att du glider genom rymden.

Passagerarkomfort

Honda e har en oväntat rymlig interiör som passar alla. Baksätet ger dina passagerare utmärkt benutrymme, och detta är en av de mest rymliga bilarna du kan äga i kategorin småbilar.

Närbild av ratten i Honda e.
Honda e interiör.

Pricken över i är innerpanelerna som ger en loungekänsla.

Lev livet i färg

Lugn och sval, mörk och dov eller ljus och sportig? Välj en färg till din Honda e som passar dig och din livsstil.

Crystal Black Pearl

Crystal Black Pearl
Tillbaka till huvudsidan
Honda