Sverigepremiär för nya HR-V i Göteborg

den 19 november 2021

Sverigepremiär för nya HR-V i Göteborg

Det allra första exemplaret som visas upp på svensk mark av helt nya Honda HR-V Hybrid finns på E-car Expo i Svenska mässans hallar i Göteborg.

Årets version av E-car Expo går av stapeln den 3-5 december. Första dagen är till för branschfolk medan den allmänna publiken med fördel kan besöka mässan under lördagen och söndagen under den första helgen i december.

Missa inte att ta en närmare titt på Honda HR-V Hybrid, en bil som sätter en ny standard för kompakta SUVar. Modellen är helt nyutvecklad från grunden och har en mycket smart, effektiv och automatisk hybridteknik som gör körupplevelsen till något extra samtidigt som den bidrar till lägre koldioxidutsläpp och lägre bränsleförbrukning. HR-V:n kombinerar en 1,5-liters bensinmotor med två elmotorer för bästa effekt.

På mässan är det första gången bilen visas i Sverige. I Hondas monter nr G1 kan du både bekanta dig ordentligt med Honda HR-V Hybrid och till och med provköra den! Passa på att sitta i den, känna och klämma på de olika materialen – och som sagt, kör en sväng!

I montern finns även Hondas omtalade och helelektriska Honda e som givetvis också går att provköra. Om du inte kört en elbil eller en hybrid någon gång är detta ett utmärkt tillfälle att testa hur det känns. Svenska mässans lokaler hittar du i centrala Göteborg, inte långt från nöjesparken Liseberg. Läs mer här: https://ecarexpo.se/goteborg/

Honda HR-V Hybrid kommer till Sverige under första kvartalet 2022 och du kan beställa ditt exemplar redan nu! Vem vet? Kanske är Honda HR-V Hybrid din nästa bil?

Mer om Honda HR-V