CR-V 2021 kompletteras med Sport Line

Allas vår favorit-SUV för familjen, Honda CR-V, uppdateras i år med ett nytt designpaket, Sport Line.

den 28 januari 2021

Nya Sport Line tar CR-V:s design till en ny nivå. Den ger modellen ett kraftfullt uttryck och består av en samling detaljer som ger SUV:en ett sant sportigt utseende. Sport Line finns i två utföranden, Crystal Black Pearl och Platinum White Pearl. Den mörkt kromade grillen är utformad för att fånga blicken precis som de detaljer som finns på stötfångare, baklucka och trösklar. Temat omfattar även strålkastare och baklyktor som är rökfärgade, 18-tums aluminiumfälgar samt blanka dörrbackspeglar. På insidan frammanas lyxkänsla genom den pianosvarta färgen på dörrhandtag och ratt, svart läderklädsel, kompletterat med mörk träpanel på bland annat dörrar och mittkonsolen.

En annan nyhet är att årets modell av CR-V enbart släpps som hybrid, det vill säga har både el- och bensinmotor. Bilen drar nytta av Hondas intelligenta i-MMD-teknik där elmotorn på 135 kW ser till att bensinförbrukningen hålls låg. Du kör på el i låga hastigheter, båda motorerna används vid acceleration och på motorväg är det den tillförlitliga, fyrcylindriga 2,0-liters i-VTEC-motorn som gör jobbet.

I övrigt är bilen, precis som föregående årsmodell, fullpackad med smarta finesser och säkerhetssystem som gör resan till ett mål i sig.

Mer om CR-V Hybrid